Aneczka85_01
Fanka BB :)
I teraz mam pytanie jeśli Beta będzie dodatnia to zechce zrobić przyrost w sobotę rano a to labo nie pracuje.. w innym robić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A piersi bolały Cię od owulacji ? A co ze sluzem?Wiesz normalnie chyba , w nocy złe śpię śnią mi się dziwne sny , sutki bolą jak dotknę bo piersi właśnie już nie bolą. W ciągu dnia poprostu ziewam ale zwalam to na to ze w nocy złe śpię
Spokojnie możesz iść zrobić w innym laboratoriumI teraz mam pytanie jeśli Beta będzie dodatnia to zechce zrobić przyrost w sobotę rano a to labo nie pracuje.. w innym robić ?
Tak, możesz spokojnie w innym zrobić. Wynik będzie miarodajny, inne labo może mieć po prostu tylko inaczej podane normy, to jedyna różnica.I teraz mam pytanie jeśli Beta będzie dodatnia to zechce zrobić przyrost w sobotę rano a to labo nie pracuje.. w innym robić ?
A piersi bolały Cię od owulacji ? A co ze sluzem?
zrob w innym, liczy sie po 48h. Az tak sie nie beda roznic wynikiI teraz mam pytanie jeśli Beta będzie dodatnia to zechce zrobić przyrost w sobotę rano a to labo nie pracuje.. w innym robić ?
Naprawdę mocno trzymam kciuki za Twoją bete, już niedługo wynikiPiersi szybko zaczęły bolec ale zeszłym cykl miałam krótki bo 24 dni to teraz pomyślałam Ze okres znów szybko przyjdzie . Właśnie 3 dni sucho było wiec byłam pewna ze okres będzie . Teraz sama nie wiem czy jest śluz [emoji23] wczoraj chciałam zbadać szyjkę to palce miałam mokre białawe wiec coś tam mokro mam
Piersi szybko zaczęły bolec ale zeszłym cykl miałam krótki bo 24 dni to teraz pomyślałam Ze okres znów szybko przyjdzie . Właśnie 3 dni sucho było wiec byłam pewna ze okres będzie . Teraz sama nie wiem czy jest śluz [emoji23] wczoraj chciałam zbadać szyjkę to palce miałam mokre białawe wiec coś tam mokro mam
Nie musisz mieć od samego początku mocnego wodospadu [emoji16] na większe śluzy jeszcze przyjdzie czas, a te białe, które wybadałaś to dobry znak [emoji6]