Nataliaa93
Fanka BB :)
Dobrze jest, powtórz za 2 dni, najważniejszy jest przyrostWłaśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
@Cytrynka122 jaki ty miałaś wynik w podobnym czasie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobrze jest, powtórz za 2 dni, najważniejszy jest przyrostWłaśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
Dobrze jest,ja miałam ok 23 6dpt,czekamy teraz na piękny przyrost bety kochanaWłaśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
Ja myślę że jest ok tylko teraz najważniejsze są przyrosty, zrób badanie za 2 dni.Właśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
Jest dobrze jak jest dwucyfrowa to dopiero 7dptWłaśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
@Pójdźka będziemy trzymać kciuki za przyrostDzieki @Cytrynka122 i @Vinszka, bo płacz już miałam na końcu nosa. Powtórzę w sobotę i zobaczę czy przyrasta.
@Pójdźka @Nataliaa93 Trzymamy mocne kciuki za betę do nieba
@Dzoannna Trzymamy mocne kciuki za nowy plan działania w nowej klinice
Trzymajcie również kciuki za mnie i moją V weryfikację
Miłego i słonecznego dnia
@Cytrynka122 poproszę o wpisanie mnie do kalendarza (naaaareszcie) na 17.08 - wizyta przed crio oraz 22.08 prawdopodobnie transfer
![]()
@sandra777.12 @anulka36 Odpisałam@Cytrynka122 możesz mnie kochana wpisać na 26 sierpnia na wizytę na podglądanie maluszka,a 23 marca 2020 na termin porodu
Kochana, gratulacje! To jest piękna beta - absolutnie jednoznacznaWłaśnie odebrałam wyniki bety 20,4 to 7dpt. To nisko prawda?
Kochana, nie ma co się nakręcać przed usg (a nakręcać się możesz, bo masz już przykre doświadczenia), czasowe ustąpienie objawów często się zdarza i nie wróży nic złego. Oby jutro były dobre wieści!Dziewczyny cos dzisiaj zaczelam plamic i minęły mi mdłości :-( jestem umówiona jutro na pierwsze usg i jestem przerażona bo dokładnie w tym samym czasie przy ostatniej ciazy zatrzymało sie serduszko :-(