• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja pierdziele normalnie jakiś cholerny pech.. rano zepsuł mi się termometr owulacyjny. Latam po aptekach ale nigdzie nie ma.takiego samego ani jakiegokolwiek z dwoma.miejscami po przecinku. A na zamówienie dopiero w pn. A owulacja jakoś w weekend niby ma.byc..
No szlag mnie dzisiaj trafi
No to w weekend seks i po problemie :)

reklama
Czy jest możliwe ze na usg może jeszce nie być widać pęcherzyka ciazowego a mieć już jakieś objawy ciąży?
Ja w ciąży nigdy nie byłam ale objawy raczej pojawiają się po spodziewanym terminie @ lub w jej okolicy resztę płata nasz umysł :) po prostu musi dojść do zagnieżdżenia aby był skok hormonów bo to one powodują objawy.
Który masz dc? Jakiś objaw?

Masz możliwość skonsultowania się u innego lekarza? Bo według mnie to jest bardzo wątpliwy wynik, skoro jedne przeciwciała masz w normie, drugie są lekko przekroczone, a stanu zapalnego nie ma. Szkoda żebyś się stresowała nietrafioną diagnozą. Drążę ten temat, bo u mnie w rodzinie lekarz nie potwierdzał Hashimoto jeżeli nie widział stanu zapalnego tarczycy, bo to na tym ta choroba polega.
Chyba coś w tym jest. Bo ja tez miałam po straconej ciąży podwyższone przeciwciała, tsh 2,1 - tarczyca ok. U mnie nie stwierdzino hashimoto. AntyTG miałam ponad 300 (możliwe ze ciąża była tego powodem)

Cześć :)
Odebrałam swoje wyniki dziś no i tak jak myślałam:
Tsh 3,65
Anty tg 160
Anty tpo 166
Ft3 3.15
Ft4 1,01
Poradzcie coś, jaki powinien być stosunek tych ft? No nie znam się..[emoji15]
No i cykl znowu 22 dni :/

reklama

Nowe wątki

reklama