reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A kiedy zaczynacie?
A przygotowujecie się z mężem do zabiegu, czy póki co na spokojnie? Ciekawa jestem jak to wszystko wygląda :)
Na razie nie ma możliwości by zacząć się nawet przygotowywać, nie stać nas po prostu, koszt in vitro z pgd to od 25tys zł w zwyż. Od września będziemy przeprowadzać się do Niemiec, zarobki tam pozwolą nam odkładać jedną wypłatę właśnie na in vitro, a jeśli damy radę poczekać 3 lata to w DE in vitro jest refundowane ale trzeba mieć ukończone 25 lat a ja mam 22. ;) Na razie na spokojnie ogarnę swój organizm, porobimy resztę badań genetycznych żeby już wiedzieć dalej co i jak.

No właśnie był widoczny i też się zastanawiam o co chodzi. Jest krwawienie może nie duże ale nie są to plamki innego koloru tylko normalnie krwawienie:(
Poczekaj na spokojnie na wynik tej dzisiejszej bety jeszcze, bo może się jeszcze implantować i plamić na tym etapie.

Przy karmieniu piersią chyba dłużej się czeka na okres, jednak każda z nas ma inny organizm:) nic tylko cierpliwie czekać i bamboszyc z mężem, może nie doczekać okresu [emoji16][emoji4]

Dzięki, całkowicie o niej zapomniałam, muszę coś z tym zrobić bo zwariuje [emoji14]

Ciulowo się dzisiaj czuję, całe szczęście bratanica wymyslila dzisiaj dzień lenia, więc jest prawie 14, a ja pije kawę w łóżku;) I zieeeewam, cały czas.
Ja dziś też mam totalny dzień lenia [emoji16] ale czuję już totalny luz, bo zamknęłam właśnie wyprawkę, czekam już tylko na kuriera z przesyłką z Gemini i potem już tylko na to, kiedy małemu zechce się wyjść [emoji16]

Poczekaj na spokojnie na wynik tej dzisiejszej bety jeszcze, bo może się jeszcze implantować i plamić na tym etapie.
Ale to nie są takie pojedyncze plamki, ale tak trochę tego poleciało. Ale czuje się dalej dziwnie, piersi bolą, niedobrze mi. Być może rzeczywiście była ciaza i już jej nie ma :(

reklama
Przy karmieniu piersią chyba dłużej się czeka na okres, jednak każda z nas ma inny organizm:) nic tylko cierpliwie czekać i bamboszyc z mężem, może nie doczekać okresu [emoji16][emoji4]
Stary zaciera już ręce [emoji23] bo zaraz wchodzę w bezpieczny 37 tydzień i w końcu będzie można coś podziałać, bo ostatnio na zakazie lekarza żyjemy [emoji16] oby karmienie zatrzymało mi ten okres na dłużej, oby! [emoji4]

Do góry