reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
O widzisz dobrze wiedzieć, więc za wczasu chyba zmienię meldunek u teściów.. O ile mamusia wyrazi zgodę [emoji23]
No niestety, trzeba mieć stały meldunek i już się rozliczać w poprzednich latach. Bardzo jest to krzywdzące dla osób z miejscowości, które nie są w powiecie gdzie byłaby klinika.

Hej dziewczyny, czy ja też do was mogę tutaj dołączyć? ;) Stare wątki milkną bo pojawiają się nowe a większość dziewczyn ze starych wątków pozachodziło w ciążę i w większości się nie odzywają, bo już nie mają czasu, potrzeby czy tez właśnie nie chcą 'drażnić' staraczek. Pamiętam jak założyłam osobny wątek "udało się" bo właśnie na staraczkach 2018-2019 była jakaś aferka odnośnie pisania dziewczyn w ciąży. Ale przecież ex-staraczka to dalej staraczka w głębi serca. Szczerze to nigdy nie rozumiałam tej zazdrości, że komuś się udało a mi nie, nigdy nie denerwowały mnie pozytywne testy czy zdjęcia usg maluszków - wręcz przeciwnie. :)

Ja go stworzyłam po tej aferze, na prośbę innych ciężarnych dziewczyn, wtedy też byłam w ciąży. ;)
Pamiętam Cię z któregoś wątku ale już ich tyle powstało że sama nie wiem z którego.

Witamy w naszym zacnym gronie [emoji41]

Na razie nie ma możliwości by zacząć się nawet przygotowywać, nie stać nas po prostu, koszt in vitro z pgd to od 25tys zł w zwyż. Od września będziemy przeprowadzać się do Niemiec, zarobki tam pozwolą nam odkładać jedną wypłatę właśnie na in vitro, a jeśli damy radę poczekać 3 lata to w DE in vitro jest refundowane ale trzeba mieć ukończone 25 lat a ja mam 22. ;) Na razie na spokojnie ogarnę swój organizm, porobimy resztę badań genetycznych żeby już wiedzieć dalej co i jak.
Szczęście w nieszczęściu że jesteś młodziutka, że nie musicie się spieszyć. Kurde skąd te wszystkie wady się biorą :( dobrze że wiecie na czym stoicie. A to w czym konkretnie jest u Ciebie problem?

Ja tam lubię nasz wątek. Czasmi coś pisze na styczniowe mamy 2020 ale nie odnajdymuje się tam za bardzo.

Mój m też ma celibat [emoji23] bo jakoś w ciąży nie Kubie się przytulać. Boli mnie tam wszystko

reklama
Do góry