Hej jestem prawie w 8 tyg ciąży. Od 4 tyg stosuje krem ziaja mamma mia na etykiecie napisane jest że stosować od 4 miesiąca. Dowiedziałam się że niektórych kremów nie można stosować na początku ciąży. Czy ten krem może zaszkodzić dziecku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro jest informacja od samego producenta, to widocznie jest coś na rzeczy.Hej jestem prawie w 8 tyg ciąży. Od 4 tyg stosuje krem ziaja mamma mia na etykiecie napisane jest że stosować od 4 miesiąca. Dowiedziałam się że niektórych kremów nie można stosować na początku ciąży. Czy ten krem może zaszkodzić dziecku?
Dziękuje. Co drogie Panie polecacie od początku ciąży za kremy?Skoro jest informacja od samego producenta, to widocznie jest coś na rzeczy.
Nie znam tego produktu osobiście, więc ciężko jest mi się wypowiedzieć na temat szkodliwych skladnikow. Z Ziaja miałam styczność przy szukaniu odpowiednich kosmetyków dla dzidzi i wiem że nie jest to marka godna polecenia że względu na bardzo chemiczny sklad, PEGi i działanie niezgodne z opisem.
Chyba krótkotrwałe stosowanie nie powinno mieć jakichś znaczących konsekwencji.
Sporo dziewczyn używa Bio oil. Nie na każdego to działa. Bo w dużej mierze ważną rolę odgrywa genetyka. Ja przy pierwszej używałam i nic :/Dziękuje. Co drogie Panie polecacie od początku ciąży za kremy?
W Rossmanie można kupić Bio oil – mi pomógł i z czystym sumieniem mogę polecić. Jest nawet malutka buteleczka. Można kupić na próbę, ale myślę, że się nie rozczarujesz![]()