• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mam pytanie wlasnie przyszla @ mam od 1 dnia cyklu estrofem i zastrzyki neoparin moge je wziac jak wroce z pracy to znaczy o 15? Wieczorem biore acard.
Ja acard biore rano a heparyne wieczorem. P. acard mi zalecil od dnia owulacji a heparyne od dnia transferu.
A i jedno i drugie zaczelam brac dopiero po transferze bo moja dr. ginekolog tak chciala w razie krwawien przy transferze.
A jakie Ci tam mutacje wyszly?
Mi tamtym razem P. acardu w ogóle nie zalecał wiec myślę ze to nie ma takiego znaczenia jak zaczniesz dzien później...

@Kurcia i dziewczyny z Krakowa i okolic- gdzie chodziłyście w Krk na akupunkturę? Mam dylemat, bo w Wawie w klinice to był prosty wybór- tylkojedna osoba się tym zajmowała, ale tutaj, w Krakowie, zupełnie nie wiem dokąd pójść.

Mocne kciuki, żeby ruszył maluszek! Mam bardzo podobnie,słabiaczek zamrożóny w 3dniu i problem z nasieniem- i takie same obawy. Trzeba mieć nadzieję.

Mam Letrox 75.

@Aduś16 Przykro mi bardzo :(
Ja biorę
Dziewczyny awaria czy ktoś poratuje eutyroksem 75 lub inną dawka która się na taki da podzielić albo pomnożyć?
a dlugo bierzesz eutyrox? Jesli nie to mozesz brać letrox. Ma troszkę inny skład ale dziala tak samo. Cos ost sa zawirowania na rynku farmaceutycznym jak chodzi o dostępność.

reklama
@Aduś16 u mnie w zaleceniach po crio mam napisane ze plamienia miedzy 6 a 11dpt sa raczej zwiastunem ciąży a nie niepowodzenia[emoji6]
Ja po dwóch aplikacjach lutinusa mialam
takie wlasnie delikatne plamienie i zmienilam na luteine podjezykowa i do tego mam prolutex. Tylko ja jestem na cyklu naturalnym i wszystko lepiej wczesniej konsultowac z lekarzem.Zobacz załącznik 1012176
Dobrze wiedzieć... ja po tylu dniach nie mialam żadnych plamien.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry