Najeczka
Fanka BB :)
Jak mocno boli to pewnie, weź. Męczenie się z bólem bardziej nie sprzyja maleństwu.Ja tez mam właśnie niskie ciśnienie...
Ból mnie wykończy, chyba wezmę tabletkę
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mocno boli to pewnie, weź. Męczenie się z bólem bardziej nie sprzyja maleństwu.Ja tez mam właśnie niskie ciśnienie...
Ból mnie wykończy, chyba wezmę tabletkę
Ojej, współczuję że tyle do zrobienia masz przed urodzinkami teraz w tym stanie... uważaj na siebieJa mam póki co podobnie jak w pierwszej ciąży... Lekkie młodości ale raczej rano i nie wymiotuje przy tym (narazie), sutki mnie bolą mocniej, coś tam w brzuchu zakluje z boku raz z jednej raz z drugiej strony, odbija mi się częściej i czasem biegunka się zdarzy że wszytsko aż przeleci nagle przeze mnie (dwa razy w ciagu kilku ostatnich dni mi się to zdążyło) no i mega niemoc i senność a no i wzmocnione drażniące zapachy.... Mogłabym spać leżeć i nie wstawać nie mam na nic ochoty ale zmuszam się bo mój synuś Filip 4 letni wymyśla różne akrobacje jak za długo w domu siedzimy. Dobrze że mam do wtorku urlop z racji jego urodzin w sobotę chociaż na samą myśl o imprezie na 13 osób w malutkim mieszkaniu oraz staniu przy garach dwa dni robi mi się słabodzisiaj już zaczęłam ogarniać mieszkanie ... Zmusilam się do umycia moich trzech okien bo były w tragicznym stanie że już nic widać nie było prawie przez nie ... (No może jedynie kupy ptaków )
odkurzyłam porządnie podłogę jutro powieszę firanki, podłogi umyje i łazienkę (zmuszę się chociaż na chemię mam alergię teraz) no i zacznę pięć biszkopt... A no i zakupy rano trzeba zrobić
Jeśli chodzi o wyprawkę to wózek mam po synku - adamex Pajero nie narzekałam wiec zostaje. Może jedynie fotelik jakiś lepszy kupimy zobaczymy.
To może to jakiś stan zapalny? Wybierasz się do lekarza?? Będzie dobrze, musi być!!Hej dziewczyny! Dzieje się źle. Zaczęłam plamić kawa z mlekiem i piecze mnie szyjka macicy. Plamienie z nocy. Nie mam bólów brzucha i innych niepokojących objawów zwiastujących te najgorsze. Wcześniej dokuczały mi żółte upławy. Biorę duphaston.
Podejrzewam, że to moja nadżerka się odezwała... a lekarz dopiero 3.09.To może to jakiś stan zapalny? Wybierasz się do lekarza?? Będzie dobrze, musi być!!
Ja mam póki co podobnie jak w pierwszej ciąży... Lekkie młodości ale raczej rano i nie wymiotuje przy tym (narazie), sutki mnie bolą mocniej, coś tam w brzuchu zakluje z boku raz z jednej raz z drugiej strony, odbija mi się częściej i czasem biegunka się zdarzy że wszytsko aż przeleci nagle przeze mnie (dwa razy w ciagu kilku ostatnich dni mi się to zdążyło) no i mega niemoc i senność a no i wzmocnione drażniące zapachy.... Mogłabym spać leżeć i nie wstawać nie mam na nic ochoty ale zmuszam się bo mój synuś Filip 4 letni wymyśla różne akrobacje jak za długo w domu siedzimy. Dobrze że mam do wtorku urlop z racji jego urodzin w sobotę chociaż na samą myśl o imprezie na 13 osób w malutkim mieszkaniu oraz staniu przy garach dwa dni robi mi się słabodzisiaj już zaczęłam ogarniać mieszkanie ... Zmusilam się do umycia moich trzech okien bo były w tragicznym stanie że już nic widać nie było prawie przez nie ... (No może jedynie kupy ptaków )
odkurzyłam porządnie podłogę jutro powieszę firanki, podłogi umyje i łazienkę (zmuszę się chociaż na chemię mam alergię teraz) no i zacznę pięć biszkopt... A no i zakupy rano trzeba zrobić
Jeśli chodzi o wyprawkę to wózek mam po synku - adamex Pajero nie narzekałam wiec zostaje. Może jedynie fotelik jakiś lepszy kupimy zobaczymy.
Może lepiej awaryjnie spróbować się umówić wcześniej? Może wcisnie Cię na koniec kolejki chociaż sprawdzić.Podejrzewam, że to moja nadżerka się odezwała... a lekarz dopiero 3.09.
Kurcze, leż i odpoczywaj, ale może lepiej udać się do lekarza...Hej dziewczyny! Dzieje się źle. Zaczęłam plamić kawa z mlekiem i piecze mnie szyjka macicy. Plamienie z nocy. Nie mam bólów brzucha i innych niepokojących objawów zwiastujących te najgorsze. Wcześniej dokuczały mi żółte upławy. Biorę duphaston.