reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi niektóre apki pokazują dziś 6+0 a niektóre 5+6.. ja już dziś się smuce, że na pewno serduszka nie będzie jeszcze [emoji20]
No ja byłam nastawiona na serduszko ostatnio, a nie było [emoji53] ale tłumaczyłam sobie, że i tak dużo na plus, bo ciąża prawidłowo zagnieżdżona i zarodek był. Musimy cieszyć się z małych rzeczy, na te wielkie jeszcze przyjdzie czas [emoji4] mam nadzieję, że u mnie przez 4 dni mogło się coś zmienić i jutro już będzie serduszko .
Dziewczyny, nie marudzić [emoji16] pamiętajcie, że mdłości biorą się z tego, że jest duży skok hormonów, a to z kolei oznacza, że ciąża się ładnie rozwija [emoji16][emoji16][emoji16] każdą wizytę nad WC w pierwszych tygodniach tak sobie tłumaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja póki co na szczęście jeszcze z kibelkiem się nie przytulam [emoji23]

reklama
No ja byłam nastawiona na serduszko ostatnio, a nie było [emoji53] ale tłumaczyłam sobie, że i tak dużo na plus, bo ciąża prawidłowo zagnieżdżona i zarodek był. Musimy cieszyć się z małych rzeczy, na te wielkie jeszcze przyjdzie czas [emoji4] mam nadzieję, że u mnie przez 4 dni mogło się coś zmienić i jutro już będzie serduszko . Ja póki co na szczęście jeszcze z kibelkiem się nie przytulam [emoji23]
Obyś nie musiała, mnie tak trzymało, że czasem w nocy się kilka razy budziłam i leciałam prawie zabijając się po drodze [emoji16] zdecydowanie nie wspominam dobrze początku [emoji23]

Dziewczyny, nie marudzić [emoji16] pamiętajcie, że mdłości biorą się z tego, że jest duży skok hormonów, a to z kolei oznacza, że ciąża się ładnie rozwija [emoji16][emoji16][emoji16] każdą wizytę nad WC w pierwszych tygodniach tak sobie tłumaczyłam [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja się jeszcze łudzę, że tego nie doświadcze chociaż tak bardzo się do tego zbliżam haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja siedzę u fotografa już po fryzjerze. Super fryzurę małemu zrobiła ale u fotografa Trzaska takie miny [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] już widzę ta legitymację [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

No ja byłam nastawiona na serduszko ostatnio, a nie było [emoji53] ale tłumaczyłam sobie, że i tak dużo na plus, bo ciąża prawidłowo zagnieżdżona i zarodek był. Musimy cieszyć się z małych rzeczy, na te wielkie jeszcze przyjdzie czas [emoji4] mam nadzieję, że u mnie przez 4 dni mogło się coś zmienić i jutro już będzie serduszko . Ja póki co na szczęście jeszcze z kibelkiem się nie przytulam [emoji23]

Dlatego ja się nie chce nastawiać..wiem, że pewnie nie będzie serduszka ale i tak będzie mi mega smutno [emoji20] szczerze mówiąc mam już dość tego czekania.. tej niepewności, tego samopoczucia i przede wszystkim pracy! No ale dla dzidzi trzeba to jakoś przetrwać, chociaż nie jest łatwo [emoji39] mam nadzieje, że u Ciebie faktycznie to serduszko już będzie! [emoji7]

Dlatego ja się nie chce nastawiać..wiem, że pewnie nie będzie serduszka ale i tak będzie mi mega smutno [emoji20] szczerze mówiąc mam już dość tego czekania.. tej niepewności, tego samopoczucia i przede wszystkim pracy! No ale dla dzidzi trzeba to jakoś przetrwać, chociaż nie jest łatwo [emoji39] mam nadzieje, że u Ciebie faktycznie to serduszko już będzie! [emoji7]
Może u Ciebie to szybciej idzie, serduszko będzie i się mile zaskoczysz [emoji6] a jak nie jutro to na kolejnej wizycie [emoji4] No właśnie, a co z pracą? Idziesz na zwolnienie?

Pocieszę Was, jak powiem, że mi się tak bardzo spieszyło, że serduszko zobaczyłam dopiero na 3 wizycie? [emoji16] Ciężko się czeka, ale naprawdę cierpliwości dziewczyny, bądźcie dobrej myśli, serduszka na pewno się pojawią jak nie na najbliższej, to na kolejnej wizycie [emoji6]

Pocieszę Was, jak powiem, że mi się tak bardzo spieszyło, że serduszko zobaczyłam dopiero na 3 wizycie? [emoji16] Ciężko się czeka, ale naprawdę cierpliwości dziewczyny, bądźcie dobrej myśli, serduszka na pewno się pojawią jak nie na najbliższej, to na kolejnej wizycie [emoji6]
A który to był wtedy tydzień? [emoji6]

reklama
Może u Ciebie to szybciej idzie, serduszko będzie i się mile zaskoczysz [emoji6] a jak nie jutro to na kolejnej wizycie [emoji4] No właśnie, a co z pracą? Idziesz na zwolnienie?

Pewnie zanim nie będzie serduszka to zwolnienia nie dostanę.. a chciałabym już nie pracować. Za bardzo jestem zmęczona.. 12 godzin na nogach to nie dla mnie w tym stanie, ciagle mysle żeby już tylko się położyć.. wracam o 21 do domu, a o 8 rano znowu do pracy, nie mam kiedy odpocząć nawet [emoji20]

Do góry