4. Nie mam już mrożaczków i znów wszystko od nowa...
Kochana strasznie mi przykro
Obys miala tylko sile i kase[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Ja odpoczywam... czekam na jedno i drugie i tez od nowa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4. Nie mam już mrożaczków i znów wszystko od nowa...
Pierwszy.. to bardzo trudne ;(Przykro mi, który to Twój transfer? Trzeba mieć dużo siły na to wszystko, ale my jesteśmy SILNE i damy radę!
Tutaj przerywają jeśli urośnie ponad 30 ? Jednak to prawda..? My w listopadzie prawdopodobnie podejdziemy do drugiego ivf .. stresuje się , bo podejście lekarzy jest raczej takie właśnie - wyjdzie to super- nie to trudno. Wielu rzeczy dowiaduje się z internetu czy tu na forum od dziewczyn .Eindhoven pierwsza stymulacja przerwana bo urosło 30 pęcherzy
U mnie znów lipa dziewczyny...
7dpt beta poniżej 2.3[emoji22]
Nie udało się [emoji25] beta <0.1...
@dżoasia @Dgd @tina35 @Biedroneczka83 @sunrisea @annemarie @JoannaRak @Sol @Olk@24 @Majaaa @Mieciu85 @Gotart @Pat1980ka dziewczyny ze „starej gwardii” , zaglądacie tu jeszcze do nas? Trzymacie kciukasy? Co u Was? Jak się czujecie? Napiszcie coś bo strasznie tu Was brakuje . Są nowe, bardzo fajne staraczki i duuużo ciepła i dobrej energii nam tu zostawiają Napiszcie coś Mamuśki
-
uzywalam clearblue , ale normalne - sikance.pytalam dziś w sklepie i pani nie słyszała o elektronicznych .
Internet ——digital clearblue pregnancy test
Hej. Byłam wczoraj na usg.7 tydzień, jest serduszko. Ciagle jakoś nie mam przekonania, ze na pewno się udało, to in vitro bardzo mocno obciąża psychę.
Też rozwazalam podejście w UK bo na miejscu ale koszta po pierwsze znacznie wyższe (mi nie przysługuje refundacja gdyż mam już jedno dziecko) a po drugą podejście to leczenia w UK mnie kompletnie nie przekonuje... dzięki Invicta mam już syna więc zaufalam im ponownie i mamy tam mrozaki (już tylko dwa...)
Czyli do Pasnika mozna raz pojechać a potem ewentualnie zdalnie??
Prywatnie pewnie trochę lepiej ale jednak jak i tak mam płacić to wolę tam gdzie już raz się udało...Moje ivf refundowane bylo w londynie 2016 udane
Nie traccie nadzieji tez tAm , nie wszyscy do jednego worka jednak oczywiscie kto musi prywatnie ivf w Uk to duzo wieksze koszta niz pl