reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eindhoven pierwsza stymulacja przerwana bo urosło 30 pęcherzy
Tutaj przerywają jeśli urośnie ponad 30 ? Jednak to prawda..? My w listopadzie prawdopodobnie podejdziemy do drugiego ivf .. stresuje się , bo podejście lekarzy jest raczej takie właśnie - wyjdzie to super- nie to trudno. Wielu rzeczy dowiaduje się z internetu czy tu na forum od dziewczyn .

@dżoasia @Dgd @tina35 @Biedroneczka83 @sunrisea @annemarie @JoannaRak @Sol @Olk@24 @Majaaa @Mieciu85 @Gotart @Pat1980ka dziewczyny ze „starej gwardii” , zaglądacie tu jeszcze do nas? Trzymacie kciukasy? Co u Was? Jak się czujecie? Napiszcie coś bo strasznie tu Was brakuje . Są nowe, bardzo fajne staraczki i duuużo ciepła i dobrej energii nam tu zostawiają Napiszcie coś Mamuśki

Peugeotka ;))
U nas juz Nicole 2.5 roku(ivf)
Francesco 14 mscy( naturalnie), przygotowania do trzeciej ciazy[emoji110][emoji110]jesli sie Uda...
Bardzo rzsdko zagladam
Wiem o trojaczkach o Annamarie I nsjwazniejsze wiadomosci;)jednak tu juz slabo zagladam i tego zycze kazdej z was by opuscila forum[emoji8][emoji8][emoji175]

Też rozwazalam podejście w UK bo na miejscu ale koszta po pierwsze znacznie wyższe (mi nie przysługuje refundacja gdyż mam już jedno dziecko) a po drugą podejście to leczenia w UK mnie kompletnie nie przekonuje... dzięki Invicta mam już syna więc zaufalam im ponownie i mamy tam mrozaki (już tylko dwa...)
Czyli do Pasnika mozna raz pojechać a potem ewentualnie zdalnie??

Moje ivf refundowane bylo w londynie 2016 udane
Nie traccie nadzieji tez tAm , nie wszyscy do jednego worka jednak oczywiscie kto musi prywatnie ivf w Uk to duzo wieksze koszta niz pl

reklama
Do góry