reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Ja po pierwszym nie udanym transferze zrobiłam badania. Niby lekarz nic nie zalecił ale na moją prośbę polecił subpopulacje limfocytów. Czekam na wyniki. Po poleceniach z tego forum zrobiłam też kariotyp i czynnik v leiden i mthfr. Wyszła mi jedna mutacja a na kariotyp jeszcze czekam. Jakoś korzystniej nam się wydawało poczekać miesiąc zrobić badania niż marnowac kolejny zarodek zwłaszcza ze mamy tylko 2. No i przed transferem mam też zrobić kurczliwość macicy.

Zapiszę sobie tą subpopulację limgocytow. To się robi z krwi? A tą kurczliwość myślisz,ze robia w kazdej klinice? Reszte, ktora wymienilas mamy zrobioną.

reklama
A czy to sie uda zrobic w kazdym ambulatorium? Jak duzo to kosztuje? Moje cykle sa rozne niestety, od 27 do nawet ostatni przed transferem 41 ;(
Niestety nie zrobisz tego wszedzie. Ja robilam w APC w Łodzi bo akurat mialam wizyte u Pasnika. Placilam 180zl, ale w różnych miejscach różne ceny, czesto kosztuje wiecej.
Nie wiem gdzie u Ciebie zrobisz, w Warszawie robia w kilku miejscach: w laboratorium Synevo, Petra Medica, chyba Salve medica, nawet w Diagnostyce ale wydaje mi sie ze tylko w jednym punkcie...
Badanie różnie moze sie nazywać: subpopulacje limfocytow, test IMK, profil limfocytarny.

Witam. Po ostatnim in vitro zostało mi : Prelutex 6 fiołek ważność do 04 2021 plus strzykawki i igły
Lutinus półtora opakowania ważne do 02 2022
Duphaston 16 tabletek ważne do 11 2023 Jeśli któraś jest chętna to proszę o wiadomość.

reklama
Do góry