reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Beta hcg

Madzia Lena12345678

Zaangażowana w BB
Witam na jaki tydzień wskazuję wynik bety 72024, wiem że są normy podane jednak nie są. One. Dla mnie jasne a wiadomo że z doświadczenia kobiet to lepiej można się dowiedzieć. Lekarka mówiła że moja ciąża wygląda na 6 tydzień chociaż powinna być większa sądząc po. Miesiączce, a. Nie widać akcji serduszka. Jak to interpretować

reklama
Rozwiązanie
Aha .no to oby tym razem, bez zabiegu się udało , Widzisz mi się udało za 3 razem , Zobaczysz Tobie też się uda, ale jeśli chcesz ,masz taką potrzebę to zapytaj lekarza ,na kontroli czy jakieś badania zaleca , czemu tak , ja powiem szczerze ,że nie robiłam żadnych , zmieniłam tylko kwas foliowy na metylowany
Napewno będę robiła badania bo mam dopiero 23 lata a w jednym roku straciłam 2 ciążę więc musi coś być nie tak
Mam ten sam problem ostatnia miesiączka 7 lipca.u lekarza byłam tydzień temu mówił że to dopiero 5 tydz A powinien być coś około7 martwię się strasznie, mam przyjechać za 2 tyg do niego nie wiem czy tyle wytrzymam

reklama
Kurcze no coś , nie tak ,też uważam ,że przy regularnym cyklu ,2 tyg rozbieżności to za dużo ,ale nie takie przypadki były i skończyło się dobrze , oby było tak u Ciebie , kiedy masz wizytę ? beta trochę mały przyrost ,ale wartości duże więc może to nic złego ...

Jeżeli do poniedzielku. Nic się zadzieje to mam przyjść na umówioną wizytę i wtedy nadejdzie decyzja. Co dalej. Miałam. Do wyboru zostać w szpitalu i tam obserwować czy do domu wyjść i wrazie czego do szpitala. Wybrałam dom.
Dobrze zrobiłaś , Dom to dom , przykro mi że też przez to przechodzisz, ale ja mając łyżeczkowanie ,jak i po tabletkach ,życzę Ci aby samo się oczyściło , czym mniejsza ingerencja w organizm tym lepiej , ja bardzo długo dochodziłam do siebie po łyżeczkowaniu , może nie tyle co ja co mój organizm

reklama
Dobrze zrobiłaś , Dom to dom , przykro mi że też przez to przechodzisz, ale ja mając łyżeczkowanie ,jak i po tabletkach ,życzę Ci aby samo się oczyściło , czym mniejsza ingerencja w organizm tym lepiej , ja bardzo długo dochodziłam do siebie po łyżeczkowaniu , może nie tyle co ja co mój organizm
Ja już raz przez to przechodziłam na początku roku, wtedy miałam. Wywołane farmakologiczne a potem zabieg

Do góry