• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg

Madzia Lena12345678

Zaangażowana w BB
Witam na jaki tydzień wskazuję wynik bety 72024, wiem że są normy podane jednak nie są. One. Dla mnie jasne a wiadomo że z doświadczenia kobiet to lepiej można się dowiedzieć. Lekarka mówiła że moja ciąża wygląda na 6 tydzień chociaż powinna być większa sądząc po. Miesiączce, a. Nie widać akcji serduszka. Jak to interpretować

reklama
Rozwiązanie
Aha .no to oby tym razem, bez zabiegu się udało , Widzisz mi się udało za 3 razem , Zobaczysz Tobie też się uda, ale jeśli chcesz ,masz taką potrzebę to zapytaj lekarza ,na kontroli czy jakieś badania zaleca , czemu tak , ja powiem szczerze ,że nie robiłam żadnych , zmieniłam tylko kwas foliowy na metylowany
Napewno będę robiła badania bo mam dopiero 23 lata a w jednym roku straciłam 2 ciążę więc musi coś być nie tak
Aha .no to oby tym razem, bez zabiegu się udało , Widzisz mi się udało za 3 razem , Zobaczysz Tobie też się uda, ale jeśli chcesz ,masz taką potrzebę to zapytaj lekarza ,na kontroli czy jakieś badania zaleca , czemu tak , ja powiem szczerze ,że nie robiłam żadnych , zmieniłam tylko kwas foliowy na metylowany

reklama
Napewno będę robiła badania bo mam dopiero 23 lata a w jednym roku straciłam 2 ciążę więc musi coś być nie tak

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry