reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Vinszka, a mozesz mi przypomniec do ktorego dpt bralas relanium? Pytam tak na przyszlosc.. bo mi kazal w dniu transfwru i dzien po 2x1. Koniec. O zadnej nospie, magnezie itd nie wspominal.

Ostatnia edycja:
reklama
@Vinszka, a mozesz mi przypomniec do ktorego dpt bralas relanium? Pytam tak na przyszlosc.. bo mi kazal w dniu transfwru i dzien po 2x1. Koniec. O zadnej nospie, magnezie itd nie wspominal.
3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]

3x1 relanium, nospa i buspoan do 5dpt włącznie. W 6 dpt brałam tylko z rana, bo po II weryfikacji kazano mi odstawić wszystko.
Później ewentualnie nospa i buscopan doraźnie. [emoji8]
A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]

Bardzo mi przykro. W kwietniu 2018 miałam to samo a teraz mam 6 miesięczną córeczkę. Zmień klinikę.
Chyba już straciłam nadzieję
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]

A to byly zalecenia z kliniki? Ciekawe czemu nie wszystkim zelecają, skoro moze pomoc.. chyba,ze zalezy od organizmu i moze zaszkodzic??? [emoji8]
Tak to były zalecenia od lekarza. Wiesz... każdy ma swoją technikę i praktykę. Ja zawsze miałam więcej leków jak koleżanki z forum [emoji1745]

Przy pierwszym trymestrze trochę mi tutaj dziewczyny pisało, że za dużo i po co mam się tak szprycować. [emoji23]

No, ale stosowałam się do zaleceń i mam swoje cuda [emoji3590][emoji7]

Chyba już straciłam nadzieję
Jeszcze nas pieniądze trzymaja tyle juz wydaliśmy i nic z tego z kad wziąść 20 tys zanim uzbieramy to już się nie pozbieram ciężkie to dla mnie do tej pory podnosiła się była ta nadzieja a teraz....wielka niewiadoma ..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji26]

Bardzo mi przykro :(
Wszystko jest tak niesprawiedliwe :(

reklama
Właśnie dostałam informacje od dr, że w pon mam powtórzyć. Tylko to już będzie sikaniec oszukaniec. Właśnie jadę na lotnisko i wracam za granicę.
Była juz dziewczyna na forum co tez badała bete jak ty i dupa nic nie wyszło wróciła do domu bo tez nie mieszka w PL i po paru dniach zrobiła sikanca i wyszła ciąża wiec tak naprawde nigdy nic nie wiadomo.

Do góry