reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witam się z rana, choć widzę, że tu więcej rannych ptaszków [emoji16] Jejku nie sądziłam, że tak to będę przeżywać, a tymczasem siedzę i wyczekuję jakby to moje było [emoji23] trzymam mocno kciuki za Ciebie i za maluszka [emoji3590] niedługo będzie po wszystkim [emoji3059] dużo siły Ci życzę [emoji8]To dawaj ten deszcz, chętnie przyjmę [emoji6] no i w ogóle jaka @? Nic takiego nie będzie [emoji16] ja zakładam, że się udało, przecież dopadłaś męża w czas [emoji8]
No właśnie nie za bardzo w czas :( bo 1 dzien po owu i 2 dni przed. Wątpię że coś z tego będzie no ale co będzie to będzie

reklama
No właśnie nie za bardzo w czas :( bo 1 dzien po owu i 2 dni przed. Wątpię że coś z tego będzie no ale co będzie to będzie
Ej, ale płodność to nie tylko dzień owulacji. Dwa dni przed i dzień po to super szanse na ciążę! Gdybym ja uważała, że tylko w dzień owulacji zajdę, to ogólnie bym sobie mogła odpuścić[emoji85]

Ej, ale płodność to nie tylko dzień owulacji. Dwa dni przed i dzień po to super szanse na ciążę! Gdybym ja uważała, że tylko w dzień owulacji zajdę, to ogólnie bym sobie mogła odpuścić[emoji85]
Dziewczyno A ja znam swoje szczęście [emoji23] Ale na spokojnie czekam aż przyjdzie mój czas:D już tyle walczyłam o te zielone światło no nie ma załamań [emoji91]

Dziewczyno A ja znam swoje szczęście [emoji23] Ale na spokojnie czekam aż przyjdzie mój czas:D już tyle walczyłam o te zielone światło no nie ma załamań [emoji91]
Rozumiem Cię, ja znając swoje szczęście to będę się cieszyć, jak zajdę w ciążę do 30 roku życia :/ ale jakoś tak w czyjeś szczęście łatwiej mi uwierzyć i wierzę, że u Ciebie szasa jest ogromna!

Rozumiem Cię, ja znając swoje szczęście to będę się cieszyć, jak zajdę w ciążę do 30 roku życia :/ ale jakoś tak w czyjeś szczęście łatwiej mi uwierzyć i wierzę, że u Ciebie szasa jest ogromna!
Mi w czyjeś również poza tym jestem straszna pesymistką. Ale ja będę wierzyła w twoje szczęście Ty w moje i jakoś to będzie [emoji11] czyz nie ?

reklama
Do góry