Ja już tylko czekam aż miną te upały i będę miała siłę sama coś ugotować [emoji4]a ja kupilam gotowa do podpieczenia hehe to mamy dzisiaj pizzaday!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już tylko czekam aż miną te upały i będę miała siłę sama coś ugotować [emoji4]a ja kupilam gotowa do podpieczenia hehe to mamy dzisiaj pizzaday!
U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie!Szczerze to Ch...o strasznie ale daje rade bo muszę. A co u ciebie?
Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.No jak za późno? W sam raz skoro mówisz, że 4 dni do @ [emoji6] czujesz się jakoś inaczej?
Super że wracasz do starań. Bardzo się cieszę.U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie! Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.
Moze podczas przytulanek coś się otarło.
Brrr [emoji35] te czekanie
Jejku robota idealna dla mnie [emoji16] uwielbiam skręcać meble [emoji3590] pięknie to wygląda [emoji6]Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem
Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o.Zobacz załącznik 1016808
Ej ej, poki nie ma @ to jest nadzieja, więc nie załamujemy się [emoji6] ja mocno trzymam kciuki żeby @ nie przyszła [emoji110]U mnie coraz lepiej. Powrót do starań, koniec z toxo. Brakuje nam Ciebie! Powiem Ci szczerze że nie. Tyle że cycki zawsze bolały w tym okresie A w tym cyklu już nie. No to akurat nie zwiastuje nic dobrego. Czuje że @ lada dzień.
Moze podczas przytulanek coś się otarło.
Brrr [emoji35] te czekanie
z czym bedzie sklep?Hej laski, my dzisiaj działamy w sklepie. Wszystko jak na złość nie idzie. Enea jeszcze nie połączyła prądu więc dzisiaj póki jasno to skręcamy meble, kurde opozni to nam znów otwarcie. A dodatkowo w kilku paczkach mebli nie dodali śrubek[emoji23] ma z pojechał do mrówki bo jutro zamknięte, a chcemy już wchldzoc z towarem
Dzisiaj 16dc, brzuch mnie w ciągu dnia bolał, od jutra znów duphaston. I tak o.Zobacz załącznik 1016808
z czym bedzie sklep?
Z tego co słyszałam to w każdej kolejnej ciąży brzuszek szybciej widać, a dziwny nie jest, jest ślicznyDziewczyny czy mój brzuch jest jakiś nie teges?
Ciągle mi się wydaje a to że za duży a to że ma dziwny kształt. Zobacz załącznik 1016842Zobacz załącznik 1016843