Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładne zdjęcie i widać pęcherzyk żółtkowy. ZazdroszczęTo jest mogę zdjęcie z 6t1d. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, ze nie mam CRL .... Zobacz załącznik 1018572
Dobra, panikuje, w opisie badania mam napisane: ... jeden żywy zarodek CRL 2mmTo jest mogę zdjęcie z 6t1d. Dopiero teraz robiąc zdjęcie zauważyłam, ze nie mam CRL .... Zobacz załącznik 1018572
Bądź dobrej myśli, za jakiś czas też będziesz miała podobne ![emoji8]Ładne zdjęcie i widać pęcherzyk żółtkowy. Zazdroszczę![]()
ja mam to samo, kup sobie pastę elmexDziewczyny boli mnie dziąsło a jestem w około 7 tyg ciąży, to może być zapalenie spowodowane hormonami??
Dr Ziolo w Babka Medica. To lekarz z Zelaznej, rodzilam tam pierwsze dziecko i teraz tez bym chciala.Czy mogłabyś zdradzić gdzie i do jakiego lekarza chodzisz?
Super, dajesz mi nadziejemarzy mi sie, zeby synek mowil biegle po polsku. Na razie ma niecale trzy lata, wiec trudno ocenic jak mu idzie nauka.
Da sie obejrzec z mezem czy to typowo babski serial?
Mysle ze sie da![]()
Jak dla mnie cała Kalifornia jest fantastyczna! Właśnie pierwszą wycieczką było Monterey, całe Big Sur wzdłuż oceanu i most, przez który przejeżdżają bohaterki - jednym słowem śladami serialu :-) Można tam spotkać przepięknie położone domy. Poza tym - przynajmniej dla mnie - największe wrażenie robią parki narodowe i ich różnorodna przyroda :-)Koniecznie zobacz! 2 sezon jest swietny! Wszystkie aktorki zagraly bardzo dobrze, ale Meryl pozamiatala.
Zazdroszcze Ci pobytu w Monterey.Jak wrazenia? W ogole marzy mi sie zwiedzanie Kaliforni. Na poczatku lipca lecialam do Stanow i mialam miec 30h godzin przesiadki w SF, wiec chociaz troszke bym zobaczyla, ale lot byl opozniony 6 godzin i wrzucili mnie na standby I polecialam bezposrednim lotem do Waszyngtonu, wiec nici z zobaczenia chociaz kawalka Kalifornii.
Marzy mi sie takie miejsce do mieszkania jak Monterey!
Błagam nie piszcie tak. Aż mnie ciarki przechodzą. Ja jestem w trzeciej ciąży bez poronień.... I troche mnie to przeraża[emoji55]Jak któraś tu napisała ze trzeba mieć trójkę dzieci, jedno dla mamy, jedno dla taty a jedno dla Boga, ja już jednego Aniołka mam w niebie wiec teraz musi być dobrze![]()