reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Przy okazji mam pytanie dziewczyny. W klinice badanie nasienia kosztuje bodajże 180zł, a w laboratorium 70. Skąd taka różnica w cenie? Myślicie, że to po prostu kwestia wolnego rynku, czy te badania się czymś różnią ?

reklama
Hmm ale to badanie nasiera robi się w klinice czy normalnie u lekarza przepraszam ale nie jest mi znany ten temat a wolę was spytać niż krążyć po necia i niewiadomo co czytać

Moja gin mówiła ze można oddać w pojemniku do laboratorium gdzie wykonują badania ale odradziła mi bo mówiła ze to ogólnikowe są badania . Koleżanka któraś wrzucała ostatnio co było badane w zwykłym labo . A w klinikach maja rozszerzone badania i ja za takie płaciłam 130. Wyniki na 3 stronach a4. Cala morfologia budowa żywotność ruchliwość pojemność itd itd. Pozatym na miejscu się oddaje do badania i nie jest narażone na temperaturę . Do labo jak dzwoniłam pytać to mówiła ze się dostarcza ale to tak max do 30 min jak się odda do pojemniczka .

Moja gin mówiła ze można oddać w pojemniku do laboratorium gdzie wykonują badania ale odradziła mi bo mówiła ze to ogólnikowe są badania . Koleżanka któraś wrzucała ostatnio co było badane w zwykłym labo . A w klinikach maja rozszerzone badania i ja za takie płaciłam 130. Wyniki na 3 stronach a4. Cala morfologia budowa żywotność ruchliwość pojemność itd itd. Pozatym na miejscu się oddaje do badania i nie jest narażone na temperaturę . Do labo jak dzwoniłam pytać to mówiła ze się dostarcza ale to tak max do 30 min jak się odda do pojemniczka .
Przy okazji ja dziękuję za info.
Mi pewnie uda się przymusić męża tylko do laboratorium znając życie. No ale zawsze coś

I z tymi wynikami musi się umówić do lekarza tak?

Przy okazji ja dziękuję za info.
Mi pewnie uda się przymusić męża tylko do laboratorium znając życie. No ale zawsze coś

Patrz na to teraz zrobione 12 dc
IMG_3578.JPG

Za godzinę mam usg to napisze jaka wielkość

Patrz na to teraz zrobione 12 dc Zobacz załącznik 1018757

Za godzinę mam usg to napisze jaka wielkość
O jakie ładne te na dole. Ja miałam przedwczoraj i przed przedwczoraj ładne, ale jeszcze nie pozytywne, a wczoraj już test blady jak dupa umarlaka. Byłam dzisiaj w mieście, żałuję że progesteronu nie zrobilam, może wtedy miałabym pojęcie o owulacji, czy w ogóle była

O jakie ładne te na dole. Ja miałam przedwczoraj i przed przedwczoraj ładne, ale jeszcze nie pozytywne, a wczoraj już test blady jak dupa umarlaka. Byłam dzisiaj w mieście, żałuję że progesteronu nie zrobilam, może wtedy miałabym pojęcie o owulacji, czy w ogóle była

A w jakich godzinach robisz ? Ja zawsze po 15. I od 13 nie chodzę siku i mało pije

reklama
Do góry