reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Witam:)

Trzymam mocno kciuki za to żeby w tym miesiącu też był ładny wysyp dóch kreseczek :)
Za 12 dni ma przyjść @ i mam nadzieję że jej nie będzie a będzie coś innego :)mam jakieś dziwne przeczucie ..... :)

Wiecie jak trudno dostać w moim mieście inofem :/ Wczoraj byłam na mieście w 7 aptekach i w ani jednej nie bylo :/ W jednej zaoferowano mi że zamowią cena za 30 saszetek 79 zł. :/ Chyba zwariowali.
Będę musiała zamowic na internecie ,no chyba że jutro w aptece przy szpitalu będą.

Witam:)

Trzymam mocno kciuki za to żeby w tym miesiącu też był ładny wysyp dóch kreseczek :)
Za 12 dni ma przyjść @ i mam nadzieję że jej nie będzie a będzie coś innego :)mam jakieś dziwne przeczucie ..... :)

Wiecie jak trudno dostać w moim mieście inofem :/ Wczoraj byłam na mieście w 7 aptekach i w ani jednej nie bylo :/ W jednej zaoferowano mi że zamowią cena za 30 saszetek 79 zł. :/ Chyba zwariowali.
Będę musiała zamowic na internecie ,no chyba że jutro w aptece przy szpitalu będą.
Mi muszę przyznać mam wrażenie że inofem pomaga. Ja zamawiam przez neta z apteki, przez www.wapteka.pl i tam daje 48.99 za 60szt to zawsze biorę 120szt i niecala stówa, to faktycznie polecieli Ci z ceną masakra.

P. S. Życzę Ci aby to było "coś innego" a @ nie przyszła [emoji106][emoji6][emoji16]

Witam się wieczorem. Ja też zamawiam przez neta. A w zasadzie aptekę dozz mam pod nosem ale jak się zamówi to taniej jest. I tak zamawiam a idę odebrać w aptece.

Witam się wieczorem. Ja też zamawiam przez neta. A w zasadzie aptekę dozz mam pod nosem ale jak się zamówi to taniej jest. I tak zamawiam a idę odebrać w aptece.
Fajnie masz, u nas nie ma dozza ale ja biorę kurierem poltraf transport medyczny leków żeby temp. Pilnować szczególnie latem bo oni mają "pake" z tyłu też z chłodnia i do domku

Co to ten inofem?
Adzik to takie saszetki z mioizytolem pomagają na cykl i przy pcos. Czytałam o nich na necie ale nie byłam pewna więc pytałam swojego dr pow że mogę spokojnie brać po 1 dziennie pomaga przy pcos o zaburzeniach hormonalnych ( niektórzy biorą po 2 dziennie tak niby działa jsk lek, ja też tak zaczęłam ale po rozmowie z dr zeszlam do 1 dziennie). Załączam zdj
inofem-60-sasz.jpeg

Adzik to takie saszetki z mioizytolem pomagają na cykl i przy pcos. Czytałam o nich na necie ale nie byłam pewna więc pytałam swojego dr pow że mogę spokojnie brać po 1 dziennie pomaga przy pcos o zaburzeniach hormonalnych ( niektórzy biorą po 2 dziennie tak niby działa jsk lek, ja też tak zaczęłam ale po rozmowie z dr zeszlam do 1 dziennie). Załączam zdjZobacz załącznik 1020066
Dziękuję za info [emoji3059] zapytaj swojego gina we wtorek na wizycie. W ogóle mam na wtorek wizytę u gin... zależało mi aby zbadał mnie przed wylotem A najbardziej zależało mi na usg bo już 2 miesiąc czuje ten lewy jajnik... Ale nie wiem czy zdążę bo muszę jeszcze zrobić badania okresowe do pracy bo mam ważne do 17.09 A z urlopu wracamy dopiero 18.09 ehhh. Ostatnio na badaniach spędziłam 5 godzin [emoji58]

reklama
Dziękuję za info [emoji3059] zapytaj swojego gina we wtorek na wizycie. W ogóle mam na wtorek wizytę u gin... zależało mi aby zbadał mnie przed wylotem A najbardziej zależało mi na usg bo już 2 miesiąc czuje ten lewy jajnik... Ale nie wiem czy zdążę bo muszę jeszcze zrobić badania okresowe do pracy bo mam ważne do 17.09 A z urlopu wracamy dopiero 18.09 ehhh. Ostatnio na badaniach spędziłam 5 godzin [emoji58]
Oj współczuję u mnie też badania okresowe kupę czasu zajmują i jeszcze zależy co zleca no i psychotesty więc zawsze min dwa dni mi schodzą.
Właśnie ja zaczęłam brać sama ale wątpliwości nie dawały mi spokoju więc to skonsultowalam i mi ulzylo. Dr pow że to też ma kwas foliowy więc mogę używać zamiast prenatalu albo wymiennie.

Do góry