reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak sobie myślę, że @Mayred91 o nas zapomniała [emoji848] ciekawe co u niej, może wywołana nas odwiedzi [emoji16]
Tez właśnie miałam zapytać o nią. Jeśli dobrze pamiętam to mają teraz jakaś przerwę w staraniach, może dlatego ucichła.

A ze starszą córką lepiej po wprowadzeniu leków na stałe, wiec jesteśmy bardzo szczęśliwi :) z drugą mamy trochę więcej problemów, ale to opiszę po wizycie, co udało nam się załatwić

reklama
Dzień dobry z rana :) Ja również już z kawką siedzę :) U nas pogoda nie rozpieszcza, jest przyjemnie zimno natomiast leje I ma tak być cały dzień. Mm ie od wczoraj męczy zgaga, często tak mam przed @ ;/ mimo wszystko jakąś kumulacja dzisiaj gardło też boli, brzuch też. Dzisiaj 25dc :/

Dzień dobry z rana :) Ja również już z kawką siedzę :) U nas pogoda nie rozpieszcza, jest przyjemnie zimno natomiast leje I ma tak być cały dzień. Mm ie od wczoraj męczy zgaga, często tak mam przed @ ;/ mimo wszystko jakąś kumulacja dzisiaj gardło też boli, brzuch też. Dzisiaj 25dc :/
Ja zgagę mam cały czas, niestety codziennie musze brać na to leki[emoji17] zastanawiam się, jak to będzie w ciąży, aż się boję.
Ja jestem w 26dc, ale po wprowadzeniu testów owulacyjnych (tych co się konsultowałam z Wami), aplikacja pokazuje mi, że do @ mam jeszcze 10 dni. Ale coś mi się wierzyć nie chce, za dużo mam już objawów na okres, wiec jednak musiałam mieć wcześniej owulację i @ pewnie przyjdzie za 4-5dni.
I chyba w końcu wiem, co macie na myśli pisząc, że kłuje Was lewy/prawy jajnik. Pierwszy raz wyraźnie poczułam ukłucie po lewej stronie [emoji14]

@RoseGold to mam tak samo ja też 26dc i blisko @fiddlee bo ona 25dc [emoji16]

U nas też się zanosi że to cały dzień będzie lało.

@Mayerd umilka ale fajnie żeby wiedziała że my o niej pamiętamy i życzymy jak najlepiej [emoji3590][emoji257] przyjdzie czas i pora to się odezwie, będziemy czekać [emoji3059]

@RoseGold to mam tak samo ja też 26dc i blisko @fiddlee bo ona 25dc [emoji16]

U nas też się zanosi że to cały dzień będzie lało.

@Mayerd umilka ale fajnie żeby wiedziała że my o niej pamiętamy i życzymy jak najlepiej [emoji3590][emoji257] przyjdzie czas i pora to się odezwie, będziemy czekać [emoji3059]
Czyli testujemy podobnie :D bo miałam pytać, która teraz pierwsza ma szanse na dwie kreski i wychodzi na to, że my :D

Cześć Wam [emoji6] za mną ciężki weekend, ciagle walczę z przeziębieniem [emoji23] do tego dopadły mnie mdłości.. codziennie rano jestem strasznie głodna, nawet czasem budzę się w nocy z głodu, a jak już coś zjem to mam wrażenie ze za chwile zwymiotuje i nie mogę już nic więcej wcisnąć [emoji20]
@paola425 jak się macie? :) trzymam kciuki za wizytę i oczywiście czekam na wieści! Ja mam dziś o 11:50 [emoji39]
@RoseGold @fiddlee @Isasza4444 potrójna szansa! Którejś musi się udać!!![emoji7] a najlepiej wszystkim trzem.. ale czekam na to Wasze testowanie, prawie jak na swoje haha [emoji6] mocno trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia [emoji6]

Ja zgagę mam cały czas, niestety codziennie musze brać na to leki[emoji17] zastanawiam się, jak to będzie w ciąży, aż się boję.
Ja jestem w 26dc, ale po wprowadzeniu testów owulacyjnych (tych co się konsultowałam z Wami), aplikacja pokazuje mi, że do @ mam jeszcze 10 dni. Ale coś mi się wierzyć nie chce, za dużo mam już objawów na okres, wiec jednak musiałam mieć wcześniej owulację i @ pewnie przyjdzie za 4-5dni.
I chyba w końcu wiem, co macie na myśli pisząc, że kłuje Was lewy/prawy jajnik. Pierwszy raz wyraźnie poczułam ukłucie po lewej stronie [emoji14]
Mi też aplikacja pokazuje że @ Za 10 dni wg ostatnich cykli ale wg testów owu byla 15dc także mam nadzieję że ten cykl się w końcu skróci, A najlepiej jakbym pozbyła się @ na kilka następnych miesięcy:D

reklama
Będzie kumulacja testowania [emoji3590] oby wszystkim się poszczęściło [emoji110]
Cześć Wam [emoji6] za mną ciężki weekend, ciagle walczę z przeziębieniem [emoji23] do tego dopadły mnie mdłości.. codziennie rano jestem strasznie głodna, nawet czasem budzę się w nocy z głodu, a jak już coś zjem to mam wrażenie ze za chwile zwymiotuje i nie mogę już nic więcej wcisnąć [emoji20]
@paola425 jak się macie? :) trzymam kciuki za wizytę i oczywiście czekam na wieści! Ja mam dziś o 11:50 [emoji39]
@RoseGold @fiddlee @Isasza4444 potrójna szansa! Którejś musi się udać!!![emoji7] a najlepiej wszystkim trzem.. ale czekam na to Wasze testowanie, prawie jak na swoje haha [emoji6] mocno trzymam kciuki!!!!
Miłego dnia [emoji6]
U nas w porządku, ale mam stresa przed wizytą [emoji849] co do objawów to dwa dni z rzędu mnie strasznie głowa bolała, ale przechodziło samo [emoji6] poza tym przez większość czasu leniuchuję [emoji16]
Co do jedzenia to mam tak, że przy stole ciężko mi coś zjeść mimo tego, że jestem głodna i najczęściej kończy się na tym, że jem na kanapie na połleżąco i wtedy jest ok, może spróbuj tak [emoji6]
Trzymam kciuki za Twoją wizytę i żebyś w końcu to zwolnienie dostała [emoji110]

Do góry