Witam. Od 8 miesięcy staramy się o 2 dziecko. Wszystkie badania wyszły dobrze a tu nadal nic. Wczoraj dostałam śluz z nitkami krwi, a później plamienie, dzisiaj jest cisza, nic się nie dzieje. Miesiączkę mam dostać dopiero w środę. Czy któraś też tak miała i okazało że jest w ciąży, czy to może być też coś innego? Kiedy mogę zrobić bete, czy wogole jest sens jej robienia
reklama
Rozwiązanie
No to dobrze bo szukanie wszystkiego na siłę to idzie zwariować. Ale ta temperatura też bym się nie sugerowała bo ona nic nie powie. [emoji846]Tak szczerze to ja z moim M wogole nic nie planowaliśmy czyli zero staran zero liczenia mierzenia
Wiedzialam tylko że bede miec owu. I byly przytulenia i jak moj juz mial ..... to ja zamiast zejsc ponownie na niego wskocztlam i stalo sie
Dlatego o nie których rzeczach zapomnialam czyli mierzenia temp
Nie szukam na sile objawów bo bym zwariowala tylko obserwuje co sie dzieje .... tyle w temacie
Mogło to być plamienia implantacyjne. Najwcześniej jutro rano z moczu aczkolwiek może Ci jeszcze nie wyjść. Będę powinno się robić w dniu miesiączki i ja tak zrobiłam s test wyszedł mi pozytywny 5 dni wczesnjejWitam. Od 8 miesięcy staramy się o 2 dziecko. Wszystkie badania wyszły dobrze a tu nadal nic. Wczoraj dostałam śluz z nitkami krwi, a później plamienie, dzisiaj jest cisza, nic się nie dzieje. Miesiączkę mam dostać dopiero w środę. Czy któraś też tak miała i okazało że jest w ciąży, czy to może być też coś innego? Kiedy mogę zrobić bete, czy wogole jest sens jej robienia
Jeśli test wyszedł pozytywny to beta też by wyszła. Z krwi jest bardziej miarodajna niż z moczu.Mogło to być plamienia implantacyjne. Najwcześniej jutro rano z moczu aczkolwiek może Ci jeszcze nie wyjść. Będę powinno się robić w dniu miesiączki i ja tak zrobiłam s test wyszedł mi pozytywny 5 dni wczesnjej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zrób betaHCG, jeśli termin @ masz w środę, to beta powinna już wyjść (o ile nie było przesunięcia owulacji).
Zro
Zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnyZrób betaHCG, jeśli termin @ masz w środę, to beta powinna już wyjść (o ile nie było przesunięcia owulacji).
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Z porannego moczu?
Tak z porannego. Tylko zastanawiam się czy to nie zawczesniej, jak @ mam dostać w środęZ porannego moczu?
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mogła się przesunąć owulacja. Mimo wszystko zrób betę, bo do środy będziesz fiksować, a po co nerwy 
reklama
Dostałam @, narazie plamienie ale dzien się nie skonczyl martwi mnie te plamienie co było 5 dni temu a lekarz dopiero za 2 tygodniMogła się przesunąć owulacja. Mimo wszystko zrób betę, bo do środy będziesz fiksować, a po co nerwy![]()