Pójdźka
Fanka BB :)
SuperDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperDziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Wow, ale wysoko! Oj chyba będzie podwójne szczęście [emoji7]Dziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Tak, pierwszy raz dwa zarodki bo miało to być ostatni 9 ty transfer i koniec. Jeden z 5 doby a drugi z 6tej. Serio myslicie że bliźniaki? Teraz aż się boję
Gratulacje!!! Super wiadomość!!!Dziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Bazylia, Kochanie. Tak jak napisałaś na nic już nie masz wpływu, niestety, jak my wszystkie. Przestań czytać te cholerne internety bo ja też pewnie bym wyczytałam, że mam raka i jeszcze tysiąc innych chorób!!! Oby do wizyty i staraj się myśleć pozytywnieczesc dziewczynki.
Ja mam dzisiaj mega kryzys. tyle sie naczytalam u pustym jaju plodowym, ze wszystko u mie pasuje
Beta slabo przyrstajaca. Do tego pecherzyk byl dosc maly
Nie moge sie na niczym skupic, nie wiem jak pojade na ta wizyte. Juz slysze jak mi lekarz mowi zla diagnoze ...
Nie mam mdlosci czasami mnie tylko cos pobolewa.
Jakos ciezko mi uwierzyc w takie cuda.
Wczoraj jeszcze bylam szczesliwa, dzisiaj jest katastrofa.
Wiem ze nie mam na to wplywu. To jest moj ostatni zarodek
Dlaczego to wszystko jest takie straszne !!!
Cudownie!Dziewczyny!!! Z samego rana robiona beta i właśnie wynik 83,1 !!!!! Dziś 7 dpt a testy pozytywne od 5 dpt. Normalnie nie wierzę!!!!
Ejjj i codziennie można oddać nowy głosProszę Was o głosy, to Na Oliwkę @gosia321 !!!Chusta dla niemowląt do wygrania dla maluszka o imieniu Oliwka - w konkursie fotograficznym
:_descriptionpl.lennylamb.com