reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny a macie upatrzone jakieś wózki już?[emoji85]
Ja mam póki co ten [emoji16] Bebetto Tito premium class, jestem ciekawa ile razy jeszcze mi się odmieni [emoji16]
Screenshot_20190821_192806.jpeg

reklama
Zaczynasz już kupować? Cudownie [emoji3059] może mnie też natchnie [emoji4] tylko ja póki co wolałabym kupić parę jakiś gadżetów, a ubranka jak poznam płeć. Więc dziewczyny dorzućcie jeszcze co kupić poza ciuszkami [emoji16]
Syn urodził się w listopadzie, córka teraz na styczeń. Kombinezon mam ale polarowy do tego mam spiworek, który mam od sanek i zamierzam go wykorzystać. Ja bym na Twoim miejscu kupiła tylko kombinezon polarowy i kocyk. Nic więcej. W kwietniu już nie jest aż tak zimno. A maluch w gondoli jest zabudowany.

Ja wózek kupiłam na olx za 300zl bebetto Pascal ciemny jeansów granat

Na górę białe łóżeczko z funkcją dostawki a na dół turystyczna z funkcją kołyski i moskitiera na taras idealnie :D , kosztuje 1/3 ceny chociażby nowego chicco (te pieniądze wolę przeznaczyć na porządny fotelik samochodowy) i wygląda ładnie :) Zobacz załącznik 1020637
Jak Ci nie szkoda kasy to kup. Dla mnie osobiście to zbędne. Z synem zdecydowanie za dużo kupiliśmy. Teraz mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy.

Dziewczyny pomóżcie coś z wyprawką dla kwietniowego/majowego maluszka..

Wiem że wszystko teraz będzie dobrze (czuję to) kupować zamierzam po trochu co miesiąc i potrzebuje rady.. Nie wiem jak ubrać takiego malucha pod koniec kwietnia [emoji85] pogoda jest teraz taka że nie wiem czy potrzebuje np kurteczki czy kombinezonu czy wystarczy ciepły koc...

Doświadczone dziewczyny poproszę o ubrankowo wyprawkowe rady dla maluszka! Ile czego, ile jakiego rozmiaru no i jak przełom kwietnia i maja to co ja właściwie powinnam mieć.. Może to wyda się głupie ale nie chce żeby się okazało że moje dziecko czegoś nie ma chociaż mam jeszcze tyle czasu [emoji2368]
Mam córkę z 20.04 (termin miałam na 2.05), ale ma już 7 lat i powiem szczerze nie pamiętam :o na pewno cienka kurteczka, czy niezbyt gruby kombinezon. Kupilabym kilka dresów, bluzy i cienkie sweterki. A body to cały przekrój, bo i z krótkim i z długim rękawem się przyda

reklama
Super są bebetto.
No ja jakoś już od dawna jestem nimi zachwycona. Czekam czy jakieś nowości będą prezentować na nowy rok [emoji16] a jak nie to pewnie zostanie ten Tito [emoji848]
Mi się strasznie podoba 4baby Cosmo, ale opinie nie za ciekawe [emoji39] Zobacz załącznik 1020694
Kwestia jeszcze po czym będziesz jeździć [emoji6] Ja na swoje wertepy potrzebuję na pewno pompowane koła. No i w tym obawiałabym się o amortyzację [emoji848]

Do góry