reklama
Elenaa
Fanka BB :)
planowała córkę ?Moja siostra również w w wieku 39 lat urodziła syna. Poczęty w dodatku w 10 dc,przy cyklach 28 dniCzyli przed owu,w starszym wieku i bez O
![]()
No właśnie trochę bardziej optymistycznieDziewczyny żeby rozruszać wątek może napiszecie, którą metodę stosujecie przy planowaniu płci?
Każda z Was trzyma się diety?

Może jednak te działania cis dają, ale tego się nie dowiemy z takich historii

Ja stawiam na zakwaszanie zwłaszcza w okolicy dni plodnych dieta i maść.. odstepu duzego nie moge robić , teraz chyba sprobuje 12 godz przed i 12 po..i zobaczymy
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
A możliwe jest to, że zawsze mam niskie PH? Robię te testy codziennie i za każdym razem wychodzi mi max 4.7 ..
Sprawdzałam też wodę bo myślałam, że może nie działają
Ale wyniki są różne więc chyba ok.
A może źle mierzę?
I teraz wiem, że ostatnim zakwaszaniem pozabijałam wszystko buahahahahaha bo testy przyszły po 1 cyklu
Sprawdzałam też wodę bo myślałam, że może nie działają
A może źle mierzę?
I teraz wiem, że ostatnim zakwaszaniem pozabijałam wszystko buahahahahaha bo testy przyszły po 1 cyklu
Chyba możliwe..ja pochwy tez mam 4.0.. kiedys miezylam przez caly dzien kiedy mialo byc owu i w pewnym momencie bylo znacznue wyzej cos ko 6.5..moczu jest zmienne i to wlasnie zalezy od tego co zjem. I mslisz ze ph moczu odzwierciedla ph organizmu czy drog rodnych?A możliwe jest to, że zawsze mam niskie PH? Robię te testy codziennie i za każdym razem wychodzi mi max 4.7 ..
Sprawdzałam też wodę bo myślałam, że może nie działająAle wyniki są różne więc chyba ok.
A może źle mierzę?
I teraz wiem, że ostatnim zakwaszaniem pozabijałam wszystko buahahahahaha bo testy przyszły po 1 cyklu![]()
Nie no w córkęSylwunia a Ty tak bardziej w chłopaka celujesz?
Bo jeśli o córkę chodzi to próbowałabym bez tego 12 przedNiby jest taka metoda O+12 i nawet kusząca ale ja chyba nie mam tyle czasu w celowanie 12 godz po owulce
![]()

Czytałam tu o tej metodzie 12 po ..I tam chodzi głównie o to, ze zmienia się już ph i przez krótszy czas jesteśmy wstanie je utrzymywać
A no i biorę suplementy jak lukrecja
reklama
Podziel się: