Trzeba być dobrej myśli [emoji6] podejrzewam, że na styk, ale zdążycie [emoji6] Który dziś tydzień i dzień u Ciebie?O ile córka będzie współpracować i korki nas omina ale to może być ciężkie bo w Krakowie zawsze korki sa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba być dobrej myśli [emoji6] podejrzewam, że na styk, ale zdążycie [emoji6] Który dziś tydzień i dzień u Ciebie?O ile córka będzie współpracować i korki nas omina ale to może być ciężkie bo w Krakowie zawsze korki sa
Według mojego lekarza te 10 + 2 jest już 11 tygodniem [emoji846] Druga lekarka wcześniej też obaliła to wszystko gdy miałam 6 + 4. Powiedziała, że jestem między 7-8 tygodniem a nie 6.Gratulacje, duża dzidzia! Zaczęty 11 tydzień czyli powiedzmy 10+1 czy 11+1? Pytam bo różne tu były teorie, a ja jutro będę mieć 10+2 na USG (czyli wg mojej wiedzy własnie początek jedenastego tygodnia) i zastanawiam się czy jest szansa żeby małe miało ponad 4,5cm i gin zrobił genetyczne.
9+5Trzeba być dobrej myśli [emoji6] podejrzewam, że na styk, ale zdążycie [emoji6] Który dziś tydzień i dzień u Ciebie?
No to podobnie jak ja. Ja mam dziś 9+6 wgl om, ale wg usg 3 dni młodsza [emoji6]
Moja też o 3 dni młodsza [emoji16] dziś 8+4No to podobnie jak ja. Ja mam dziś 9+6 wgl om, ale wg usg 3 dni młodsza [emoji6]
Ja miałam 2 razy cc, lekarz zapowiedział że 3 też cc i ze bedziemy kontrolować bliznę, nie mam się martwić..więc nie martwie sięSpokojnie, moja mama miała 3x CC, a w tamtych czasach CC to był koszmar... Po CC leżało się tydzień.
Ja też rodziłam poprzez CC, przez brak postępu porodu i pomimo, że wtedy byłam nastawiona na SN, to teraz będę naciskała na CC. Urodziłam w sobotę ok 17 a we wtorek rano miałam już wypis.
Ja mam wg om 11+5 wg usg 12+1.No to podobnie jak ja. Ja mam dziś 9+6 wgl om, ale wg usg 3 dni młodsza [emoji6]
To z om identycznie jak u mnieNo to podobnie jak ja. Ja mam dziś 9+6 wgl om, ale wg usg 3 dni młodsza [emoji6]

To zobaczymy jak urosną dzidziusieNo to podobnie jak ja. Ja mam dziś 9+6 wgl om, ale wg usg 3 dni młodsza [emoji6]
Tak, teraz mam Letrox 75, przed ciążą brałam 50. Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia czemu i skąd się to bierze. Jednak spustoszało to mój organizm. Szczególnie włosy...Skąd te guzy się biorą... Mi endokrynolog w czerwcu powiedział, że mam przyjść za 1,5 roku, ale skoro gin każe iść to muszę się umówić. Uważa, że ciąża może mieć wpływ na guza. Mój guz ma 1 cm na 1,2 cm. Domyślam się, że bierzesz jakieś leki na tarczycę?
Tak, teraz mam Letrox 75, przed ciążą brałam 50. Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia czemu i skąd się to bierze. Jednak spustoszało to mój organizm. Szczególnie włosy...