starajaca2018
Fanka BB :)
Moj mąż mówi ze dzień w dzień nie da rady. Ewentualne co drugi dzien i to nie zawsze tez daje radę co drugi.I mieliśmy współżyć wyłącznie raz dziennie.
Już pomijam fakt, ze na więcej nie miałabym sił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj mąż mówi ze dzień w dzień nie da rady. Ewentualne co drugi dzien i to nie zawsze tez daje radę co drugi.I mieliśmy współżyć wyłącznie raz dziennie.
Już pomijam fakt, ze na więcej nie miałabym sił

Najgorzej, ze facet czuje presję, ze my mamy zastrzyk a on może nie dać rady ...Boję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne![]()
Nic się nie przejmujBoję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne![]()
Zobaczymy co zaleci, oby byly wyniki ok a reszta jakos będzie.Nic się nie przejmujważne, żeby był sex
nie musi być codziennie jak mąż nie da rady. Byle by nic na siłę
![]()
Dokładnie, my możemy 3 dni z rzędu i może się nie udać a u Ciebie może być jedno zbliżenie i owocneNic się nie przejmujważne, żeby był sex
nie musi być codziennie jak mąż nie da rady. Byle by nic na siłę
![]()
DokładnieDokładnie, my możemy 3 dni z rzędu i może się nie udać a u Ciebie może być jedno zbliżenie i owocne![]()
Ja miałam zastrzyk w czwartek, w sobotę czułam, ze pękł. Gin kazał współżyć w piątek, w sobotę i niedziele. Owu w pon. potwierdzona monitoringiemHej, po przyjęciu zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka to po jakim czasie pęka i kiedy należy współżyc ?
No u mnie tez się nie dało, jestem najbardziej zła o sobotę - bo to był ten najważniejszy dzień - No ale co ma być to będzie... jak ma być dzidzi to będzie. Moze z piątku maluchy przetrwały... zobaczymyBoję sie tego ze beda zalecenia 3 dni pod rzad a on nie da rady, i wszystko pojdzie na marne![]()