reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Aaaa @paola425 i faktycznie z tą Ikeą masz racje, ponoć to juz oficjalne :D szok, nie dalej jak tydzien temu rozmawiam z mama, ze w Szczecinie Ikea nigdy nie powstanie [emoji14]

Budowę planują zakończyć za poltora roku. Jestem ciekawa na jakim bede wtedy etapie z trzecim dzieckiem. Moze dalej na etapie starań, a moze wlasnie w Ikei bede robic zakupy pokroju przewijak itp [emoji14]
Dziewczyny, ktore jeszcze nie jesteście w ciazy - tez tak na wszystko patrzycie?Jak macie odległa datę czegos, to zastanawiacie sie, na jakim etapie starań/ciazy wtedy będziecie?[emoji85] troche juz to psychiczne hahah[emoji23]
O widzisz, jednak [emoji16] już nie będziesz musiała jeździć do Poznania. Ale i tak życzę Ci żebyś urządzała pokoik szybciej niż wybudują u Was Ikee [emoji8]

reklama
@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]

@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]

@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??

@fiddlee trza było mu czekolada przez łeb dać, i m i psu [emoji23][emoji23]

@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]

@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]

@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]

Powoli do celu :) I spokojnie.

Tak więc szerokości Ci życzę i gumowych drzew [emoji16]
Dasz radę ja po zadaniu prawka jeździłam jak głupia, potem w ciąży też a po ciąży mi coś jeb... ło i teraz się boję. Jadę jak muszę jak m wypije.
@Aneczka85_01 czasoprzestrzen mi się zagina [emoji23][emoji23] ale teraz napewno jutro środa [emoji23][emoji23]

@MartaSx ludzie są bezduszni. A co do bucikow ja też Młodemu ost upolowalam dwie pary po 20zl każda [emoji3]

@RoseGold lipa z lumpeksem. Oj jak i a nie lubię być przemoc ona brrr[emoji26] a co z dentysta ostatecznie??

@paola425 u nas też dzień delikatnie mówiąc z dziedziny "przychodzi taki dzień, że nasz ochotę zawinąć się w kolderke i tylko zrobić tunel na tlen" [emoji23][emoji23][emoji23]

@adzik to nie ze z maluszkiem nie tylko proszę szukać hoteli rodzinnych [emoji106]

@ania280891 dasz radę Kochana, ja mondziolica od 1,5 roku jeżdżę i żyje, a wcześniej prawko 8 lat sie kurzylo. Spokojnie wdech wydech i powoli do celu, ja sobie zawsze powtarzam "lepiej spóźnić się 5 min niż umrzeć 30 lat za wcześnie" [emoji3] czekamy jutro na relacje [emoji3]
No to jesteś mistrz [emoji7] ale ja też zawsze coś wychacze.

Wczoraj zamówiłam sobie stanik na allegro mam nadzieję że przyjdzie dobry. Przed ciąża miałam 75G a teraz on ki się wrzyna i bolą. Więc wzięłam 75i kurde mam nadzieję że będzie ok.

Dasz radę ja po zadaniu prawka jeździłam jak głupia, potem w ciąży też a po ciąży mi coś jeb... ło i teraz się boję. Jadę jak muszę jak m wypije. No to jesteś mistrz [emoji7] ale ja też zawsze coś wychacze.

Wczoraj zamówiłam sobie stanik na allegro mam nadzieję że przyjdzie dobry. Przed ciąża miałam 75G a teraz on ki się wrzyna i bolą. Więc wzięłam 75i kurde mam nadzieję że będzie ok.
To oby był ok [emoji3]
Eee mnie tam nic w cycki nigdy nie idzie za to [emoji527] taka że nasza straż pożarna mogłaby mieć nowy garaż [emoji16][emoji23]

Nooo teraz napewno jutro środa . Wogole spać nie mogłam przez ten zastrzyk . Muszę go zrobić w pracy [emoji85]

Kochana spokojnie pamiętam jak ja miałam. Pierwsza jazdę sama wielka radość a zarazem wielki strach ale bedzie dobrze
Ze wszystko ok :)

Jestem przerażona dziewczyny, jutro pierwszy raz od zdania prawka pojadę sama samochodem :o zawiozę mała do przedszkola, mam nadzieje, ze obie to przeżyjemy [emoji26]

reklama
Do góry