ania280891
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny [emoji28] nie było tak zle, tylko raz mi zgasł
ale za to pod biedronka tak chu*owo zaparkowałam ze zrobiłam zakupy w 5 minut tak mi było wstyd tam stać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz mi ostatnio zdechł dwa razy i to przed policja [emoji23]Dzięki dziewczyny [emoji28] nie było tak zle, tylko raz mi zgasł [emoji14] ale za to pod biedronka tak chu*owo zaparkowałam ze zrobiłam zakupy w 5 minut tak mi było wstyd tam stać [emoji23]
No widzisz mi ostatnio zdechł dwa razy i to przed policja [emoji23]
@Aneczka85_01 a to zastrzyk na pęknięcie sama robisz? Pytam bo jak kiedyś miałam to mi w ośrodku robili a teraz jest ze ośrodek nie robi zastrzyków z zewnętrznych zleceń (a ja do gina chodzę prywatnie) i tak myślę czy mój m nie mógłby mi zrobić jakby co??
@RoseGold dobrze spizytkowany czas [emoji106]
@adzik takie z nas "kardashianki" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dziś 4 dc od jutra clo. Z @ już sporo lepiej. Nic mi się nie chce, pogoda marudna [emoji16]
A to my według om 26tc według usg 27Ja już siedzę i czekam na pobranie... Oczywiście już mi słabo. Wyjdę na wariatkę, ale z całej ciąży nawet poród mnie tak nie przeraża jak te pobrania krwi [emoji24]
Cudowny masz ten brzuszek [emoji7][emoji7][emoji7]Dasz radę [emoji4][emoji110][emoji123] trzymam kciukiA to my według om 26tc według usg 27 Zobacz załącznik 1028684Zobacz załącznik 1028685
Nienawidzę tych moich cyckow [emoji24]
W ogóle wam powiem że się wkurzyłam bo w klasach 1-3 jest katecheta z naszego bloku i ona uczy Oliwiera. Jest bardzo surowa, ogólnie nie mają ocen tylko opisowki ale ona wstawia oceny z religii. I teraz patrzcie to Oliwier pokolorowal rysunek i dostał 4. Wszyscy dostali 4, jedna osoba 5 i jedna 6. Pytam się dlaczego? Według niej jest brzydko pokolorowane. Ale Oli nie lubi kolorowac on woli rysować, przerysowywac coś i jak na niego to i tak super. Trochę przesądza tym bardziej że religia nie jest obowiązkowa.Jestem już w domu, spoko było [emoji16] nie zemdlałam, dziś tylko jedna fiolka, więc poszło mega szybko. Mąż był w szoku jak wyszłam stamtąd z uśmiechem [emoji16]Cudowny masz ten brzuszek [emoji7][emoji7][emoji7]