Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
Wiec tak naprawde nic straconego, moze sie przesunela owuNie właśnie [emoji3] kalendarzyk obserwacja śluzu. Na czuja [emoji23]
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec tak naprawde nic straconego, moze sie przesunela owuNie właśnie [emoji3] kalendarzyk obserwacja śluzu. Na czuja [emoji23]
No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cykluŻyczę, żeby to odchylenie jednak poszło w dobrą stronę!
No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu![]()
Kiedy powinnas dostac @? Ja czesto mam tak ze plamie jeden dzien... potem cisza nawet caly nastepny dzien i nagle @ sie rozkreca na calego.No i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu![]()
Wczoraj. Było plamienie, raz w pracy. Dzisiaj takie małe. Mam bardzo regularne cykle, a okres rozkręca się od razu i przychodzi bardzo precyzyjnie od około dwóch lat. Tylko cykle krótkie a okres długi jak diabli i zawsze w trakcie okresu jest zło. I w sumie mimo wszystko czekam aż się rozkręci.Kiedy powinnas dostac @? Ja czesto mam tak ze plamie jeden dzien... potem cisza nawet caly nastepny dzien i nagle @ sie rozkreca na calego.
Poczekam kilka dni, nie chcę się nakręcaćNo to jutro rano test? [emoji7]
To ja bym juz dawno byla po testach [emoji16]Poczekam kilka dni, nie chcę się nakręcać![]()
Też jestem z tych niecierpliwych, pionaTo ja bym juz dawno byla po testach [emoji16]
Jesli o to chodzi, w ogole nie jestem cierpliwa
Kurde no! To ja trzymam mocnoNo i koniec plamienia, założyłam wkładkę trzy godziny temu i ani śladu. Brzuch też już mniej ciągnie, więc już kompletnie nie wiem co to miało znaczyć. Nie mogę chyba tego liczyć jako okresu i początku cyklu![]()
Wczoraj. Było plamienie, raz w pracy. Dzisiaj takie małe. Mam bardzo regularne cykle, a okres rozkręca się od razu i przychodzi bardzo precyzyjnie od około dwóch lat. Tylko cykle krótkie a okres długi jak diabli i zawsze w trakcie okresu jest zło. I w sumie mimo wszystko czekam aż się rozkręci.