reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Haha Twoje komentarze kocham Cię [emoji3590][emoji3590]

Moja przyjaciółka ma jeszcze lepszy pomysł na komentarz, stwierdziła, ze wyglądam jak ten pies[emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_5160.jpg

reklama
Dziewczyny wreszcie się zwazylam, starałam się ost mało jeść, ważyłam się na glidniaka, zrobiłam nawet [emoji90] a tu na wadze niemal 68kg, wtf??!! No niby super że nie 7 z przodu ale jak zacznę jeść to zaraz piszybuje w górę. Chyba muszę zacząć ćwiczyć. Uparlam się że chce przed [emoji1768]zejść do 60kg żeby pod koniec [emoji1768]mieć nax 80kg ( w ost przytyłam 18,5kg ale zaczynałam z waga 52 kg kończyłam z 70kg, teraz mam bez ciąży wagę przedporodowa[emoji23][emoji23]). Dzisiaj się pozalamuje jutro wstaje i walczę [emoji123]

Dziewczyny od godziny nie mogę spać... Pies mnie obudził na siku i tak leżę i gapię się w sufit [emoji849] chyba z nadmiaru wczorajszych emocji [emoji23]

Dzien dobry dziewczyny :)
Ja juz w pociągu i od rana mam podły humor. W nocy moja młodsza corka nie spała, bo ma straszny katar. Jak jej tłumaczyłam, ze musi oddychać przez usta, to zaczynała płakać a ja krzyczeć[emoji29] pozniej cos mnie podkusiło zrobic test ciążowy i oczywiscie jedna kreska, a teraz w pociągu pokłóciłam sie fest z jakaś babcia. Dodatkowo dalej nie dzwonili z serwisu, a ja nawet nie mam odpowiedniej kurtki na stanie i marznięcie na przystankach :( I jakoś mi tak z tym wszystkim źle na sercu[emoji174]

@Isasza4444 suuuuper, ze waga spadła! Ja 60+ to pamietam jedynie sprzed 1 ciąży :p
Tez musze sie wziąć za siebie, karnet na siłownie sie kurzy, ale cieżko mi zgrać uczelnie i siłownie i pozniej lecieć na pociąg (bo niezależnie od awarii samochodu, miałam i tak jeździć pociągiem). Musze sie jakoś logistycznie ogarnąć.

@paola425 no niestety w ciazy często następuje bardzo poranne wstawanie :p

reklama
@paola425, @MartaSx masakra II i III trymestr kiedy to zleciało [emoji15][emoji16]

@RoseGold współczuję przejść, może taki dzień dziś na opak potem będzie lepiej.
U mnie silka odpada wk że wgl na mnogość obowiązków i nieregularny tryb, wydalabym na karnet a poszła trzy razy. Także wolę ćwiczenia w domu i bieganie (kiedyś czyt. Sto lat przed murzynami, cwiczylam chodakowska i były super efekty).

U mnie dziś 12dc, czuję się dobrze [emoji16]

Do góry