reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej dziewczyny dalej mnie męczy katar [emoji24] jak mnie to wnerwia. W nocy nie mogę spać mała tak kopie że aż boli momentami.
Zaczynam 7 miesiąc zleciało jak nic

Rose uwielbiam takie babcie [emoji35] ja ostatnio mam niewyparzony język i wszystko mnie wkur....

Właśnie mówili w ddtvn że PiS chce ocenzurowac fb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] odpie... rdala im już do reszty.
Dobrze ze juz są wybory

reklama
Witamy w drugim trymestrze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też tak miałam. A teraz w III to już w ogóle masakra jest
Czyli to przez ciążę... No nie powiązałam tego [emoji16] zobaczymy jak będzie dalej.... Na szczęście koło 6 udało mi się zasnąć i pospałam jeszcze do 10 [emoji4]
Hej dziewczyny dalej mnie męczy katar [emoji24] jak mnie to wnerwia. W nocy nie mogę spać mała tak kopie że aż boli momentami.
Zaczynam 7 miesiąc zleciało jak nic

Rose uwielbiam takie babcie [emoji35] ja ostatnio mam niewyparzony język i wszystko mnie wkur....

Właśnie mówili w ddtvn że PiS chce ocenzurowac fb [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] odpie... rdala im już do reszty.
Dobrze ze juz są wybory
No fajnie, że wybory, ale ja nie sądzę, że coś się zmieni. Ludzie mają klapki na oczach i ślepo idą za obecną władzą [emoji53]
A ja dalej sobie plamie. Czuje się fatalnie. Psychicznie. Też 12 dc... eh
Też się czuje psychicznie źle... A myślałam, że jak się wyśpię to ochłonę [emoji849]
Ciekawe co to plamienie oznacza... Oby lekarz to zdiagnozował, bo najgorsza niewiadoma [emoji53]

Witamy w drugim trymestrze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też tak miałam. A teraz w III to już w ogóle masakra jest

Ja tak sam od początku ciąży praktycznie, a odkąd zaczęłam wstawać siku w nocy to nie mogę później zasnąć przez 3 godziny.. a jak już zasnę to później śpię do 11 [emoji23][emoji23]

Dziewczyny wreszcie się zwazylam, starałam się ost mało jeść, ważyłam się na glidniaka, zrobiłam nawet [emoji90] a tu na wadze niemal 68kg, wtf??!! No niby super że nie 7 z przodu ale jak zacznę jeść to zaraz piszybuje w górę. Chyba muszę zacząć ćwiczyć. Uparlam się że chce przed [emoji1768]zejść do 60kg żeby pod koniec [emoji1768]mieć nax 80kg ( w ost przytyłam 18,5kg ale zaczynałam z waga 52 kg kończyłam z 70kg, teraz mam bez ciąży wagę przedporodowa[emoji23][emoji23]). Dzisiaj się pozalamuje jutro wstaje i walczę [emoji123]

Super! To już jakiś mały sukces jak nie ma 7 z przodu[emoji3] jak dorzucisz trochę ruchu do tego to na pewno będzie jeszcze lepiej! Powodzenia [emoji3]

reklama
Do góry