Haha Twoje komentarze kocham Cię [emoji3590][emoji3590]
Moja przyjaciółka ma jeszcze lepszy pomysł na komentarz, stwierdziła, ze wyglądam jak ten pies[emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Haha Twoje komentarze kocham Cię [emoji3590][emoji3590]
Widzę wł, ale no coz zobaczę po tym cyklu ci dr powie gdy pójdę po receptę. Kazał mi testy owu robić żeby zobaczyć czy będzie ten pik bo mu mówiłam że wcześniej wychodziły mi same negatywne
Ahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobre.A Twoj gin wierzy tym testom tak bezgranicznie? Bo ja znów wg nich miałabym cykl bezowulacyjny :/
Hahaha nie mogęHahahaha przejrzałam dopiero dzisiejsza pocztę i mam bekę Hahahahahahahaha. Wyglądam jak Popeye
Zobacz załącznik 1031673
Moja przyjaciółka ma jeszcze lepszy pomysł na komentarz, stwierdziła, ze wyglądam jak ten pies[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1031687
Witamy w drugim trymestrze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] też tak miałam. A teraz w III to już w ogóle masakra jestDziewczyny od godziny nie mogę spać... Pies mnie obudził na siku i tak leżę i gapię się w sufit [emoji849] chyba z nadmiaru wczorajszych emocji [emoji23]