AtomicTOY
Fanka BB :)
Super przyrostOdebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super przyrostOdebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
No wiec chyba gratulacje.tak myslalm ze aż tyle by się taka beta nie mogła utrzymaćOdebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Odebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Hihi wiedziałamOdebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Leon bardzo ladneU mnie tez wlasnie rosołek sie gotuje i kluseczki domowemniaaam. Tez za mną chodzil od kilku dni! Co do imion to z mężem mieliśmy umowę, że jak będzie córa to ja wymyślam imię a jak syn to on...no i teraz żałuję tego.
takie imiona wymyśla, ze szok. Dla córki ma być Jowita lub Sabina a dla syna LEON, TOBIASZ lub ARON. W sumie mamy baardzo trudne nazwisko wiec imię powinno byc łatwe bo nasze dziecię bedzie robiło byki nawet w imieniu i nazwisku
dzisiaj wchodze w 10 tydz. We wtorek ide na badania krwi to przy okazji pojde prywatnie na usg. A do lekarza mam isc w 12 tyg.
Czesc moge do was dolaczyc!? Juz dluzszy czas was podczytuje. Termin mam na 8 maja. Mialam juz dwa razy Usg i jak narazie wszystko ok. W domu mam juz malego synka ktory ma 14 miesiecy.