reklama
Kffiatek
Fanka BB :)
No dwa lata bo była różnica płci i temperamentów. Ale teraz jest naprawdę fajnieAż dwa lata ?? Nie strasz...
Zenella medDziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
No mi pani w aptece ten zenella poleciła i ja stosuje. I póki co czyściutko jest także jie wiem czy przez probiotyk czy w ogóle.Dziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.Ja mam to samo zdanie. Nie byłabym w stanie zajmować się nieuleczalnie chorym dzieckiem. Drżę o tą ciążę bo jest bliźniacza i obarczona większym ryzykiem wad niż pojedyncza. Ale tak jak całe życie byłam za aborcją, tak nigdy nie stanęłam przed tym wyborem. I oby tak zostało....
Kffiatek
Wyobrażam sobieNie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.![]()
AtomicTOY
A ja miałam dzisiaj ambitny plan wysprzątac cała chatę, i co? Dupa. Sprzątnełam na cacy jeden pokój i ledwie żywa, spocona i zasapana na chwile się położyłam, i takie mnie mdłości dopadły ze zmęczenia, że nici z dalszego sprzątania. [emoji1785]
reklama
SweetHope
@Asiczek84 dziekuje bardzo zaraz smigam do apteki.
Ja uwielbiam basen, niesamowicie mnie to wycisza i odpręża. Ale z racji L4 zostaliśmy z jednym autem wiec tylko w weekendy smigam.
Jak tylko znajdę samochód napewno częściej.
Tez polecam

Ja uwielbiam basen, niesamowicie mnie to wycisza i odpręża. Ale z racji L4 zostaliśmy z jednym autem wiec tylko w weekendy smigam.
Jak tylko znajdę samochód napewno częściej.
Tez polecam
Podziel się: