reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
A takie ruchy ruchy, że kopniaki, czy bulgotanie itp? [emoji6]
Kopniaki
A mi się wydaje, że takie osoby szczuplutkie z natury jak paola tyją znacznie mniej. Mam koleżanki które tylko ogromny brzuszek na koniec a tak to zero zmiany, wyglądały tak jak zawsze tylko ten brzuszek [emoji3]
Geny kochana, geny też dużo robią [emoji23][emoji23][emoji23] bo znam szczupłe mega szczupłe co w ciąży 30 kg przytyly.

Och, cudownie by było [emoji3059] chciałabym mieć tylko brzuszek

Nooo powiem Ci, że takie kobiety są najpiękniejsze, nikomu nie ujmując oczywiście [emoji3] zgrabne, szczuplutkie i taki brzusio [emoji7] ja to już teraz czuje się jak słoń [emoji23] a ty będziesz seksi mówię Ci haha tak coś czuje, że jeszcze Ci będę zazdrościć [emoji23]

Tak w ogole to ile masz wzrostu i ile ważyłas przed ciążą? [emoji5]

Nooo powiem Ci, że takie kobiety są najpiękniejsze, nikomu nie ujmując oczywiście [emoji3] zgrabne, szczuplutkie i taki brzusio [emoji7] ja to już teraz czuje się jak słoń [emoji23] a ty będziesz seksi mówię Ci haha tak coś czuje, że jeszcze Ci będę zazdrościć [emoji23]

Ty też szczuplutka jesteś

Przecież Ty też chuda, więc nie wiem czego zazdroscic [emoji16] masz tylko brzuszek [emoji7]
Przed ciążą 168 i 50 kg [emoji6] a Ty?

Ty też szczuplutka jesteś

No niby nie należę do jakiś grubszych osób ale mam tu i tam trochę tłuszczyku, zwłaszcza, że ja kocham jeść i nie potrafię sobie niczego odmówić wiec nie potrafię utrzymać fajnej figury. Pewnie gdybym się pilnowała z jedzeniem to wyglądałabym jak chudzielec.. mam prawie 180cm wzrostu wiec to też dlatego [emoji39]

No niby nie należę do jakiś grubszych osób ale mam tu i tam trochę tłuszczyku, zwłaszcza, że ja kocham jeść i nie potrafię sobie niczego odmówić wiec nie potrafię utrzymać fajnej figury. Pewnie gdybym się pilnowała z jedzeniem to wyglądałabym jak chudzielec.. mam prawie 180cm wzrostu wiec to też dlatego [emoji39]
Wow, ale wysoka jesteś [emoji16] modelka!

reklama
Do góry