reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kończy mi się duphaston a wizytę mam dopiero 4.11, nie wiecie skąd mogę na lewo go skombinować? [emoji23]

U mnie w przychodni jest tak, że w rejestracji można poprosić o wypisanie recepty, dostaje się karteczkę na której piszesz co potrzebujesz i w ogole i później na następny dzień jest recepta do odebrania [emoji39] może spróbuj gdzieś u Ciebie.

Jak masz możliwość idz do apteki tam gdzie przeważnie kupujesz i cię kojarzą powiedz jaka masz sytuację i że 4.11 doniesiesz receptę może się zgodzą.
Raczej nie da rady, ten duphaston miałam jeszcze z ciąży poronionej w sierpniu wiec za często nie kupuje go.
U mnie w przychodni jest tak, że w rejestracji można poprosić o wypisanie recepty, dostaje się karteczkę na której piszesz co potrzebujesz i w ogole i później na następny dzień jest recepta do odebrania [emoji39] może spróbuj gdzieś u Ciebie.

Ale z tym chyba spróbuje, nie wiem jak ja to miałam policzone, byłam pewna, ze na styk mi starczy :/

Raczej nie da rady, ten duphaston miałam jeszcze z ciąży poronionej w sierpniu wiec za często nie kupuje go.

Ale z tym chyba spróbuje, nie wiem jak ja to miałam policzone, byłam pewna, ze na styk mi starczy :/
Aha rozumiem. No to może spróbuj tak jak koleżanka podpowiada. Myślę że nie powinno być problemu.

reklama
Do góry