reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

45 minut czekałam dopiero weszłam do domu. Dyrektor powiedział że porozmawia z nią. Ale nie wiem czy to coś da. Bo powiedział coś w stylu że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony i czasmi musi poustawiac dzieci żeby im się krzywda nie stała. To mu mówię że ja też jestem nauczycielem ale nie krzyczę na dzieci za rozmowę poza t panie że sobą też rozmwaialy. Skoro dzieci nie mogą gadać to one też nie. I mówię że dzieci na świetlicy muszą siedzieć na krześle. A on ze nauczyciele po 7g są zmeczeni. Nosz kur... wa jakby to moja Pani Dyrektor usłyszała. Za to nam płacą przecież.

reklama
Witam się dziewczyny poniedziałkowo i jesiennie [emoji6] zmiana czasu mnie totalnie dobiła, nienawidzę jak tak szybko się robi ciemno [emoji26] wczoraj trochę posprzatałam, więc na dziś żadnych planów i dzień lenia [emoji16]Okropne przeżycia... Dodatkowo dziwię się, że podali Ci to bez Twojej wiedzy (lub wiedzy chociażby bliskiej osoby)... Dobrze, że masz to już za sobą i mały jest już z Tobą [emoji4]
Ja też celuję w Lutycką, zobaczymy, czy się uda [emoji16]O to to! Dla mnie też ciąża to wcale nie jest piekny czas tak jak wszyscy wkoło zachwalają [emoji6] kupa nerwów, złego samopoczucia. Dobrze, że czas tak szybko leci [emoji16]
Dla mnie też to nie jest piękny czas.
Melduję się po wizycie. Niestety jestem juz po owulacji dziś 14 dzień cyklu ,dr twierdzi że była wczoraj . A nie było na weekendzie staram małżonek w pracy .A dziś to już po ptakach...
A może jednak? Ja zaszłam dziec po owu.

45 minut czekałam dopiero weszłam do domu. Dyrektor powiedział że porozmawia z nią. Ale nie wiem czy to coś da. Bo powiedział coś w stylu że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony i czasmi musi poustawiac dzieci żeby im się krzywda nie stała. To mu mówię że ja też jestem nauczycielem ale nie krzyczę na dzieci za rozmowę poza t panie że sobą też rozmwaialy. Skoro dzieci nie mogą gadać to one też nie. I mówię że dzieci na świetlicy muszą siedzieć na krześle. A on ze nauczyciele po 7g są zmeczeni. Nosz kur... wa jakby to moja Pani Dyrektor usłyszała. Za to nam płacą przecież.
Co za reakcja [emoji50][emoji50][emoji50][emoji35] no szok... Pan Dyrektor chyba nie ma swoich dzieci, albo były małe bardzo dawno temu [emoji53] szkoda, że nie masz takiego poczucia, że na niego możesz liczyć... Wiadomo, że musi też bronić swoich nauczycieli, ale nie takimi idiotycznymi argumentami, że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony [emoji50] z tego co piszesz nie widzę żadnej reakcji i propozycji rozwiązania sprawy [emoji35]

Co za reakcja [emoji50][emoji50][emoji50][emoji35] no szok... Pan Dyrektor chyba nie ma swoich dzieci, albo były małe bardzo dawno temu [emoji53] szkoda, że nie masz takiego poczucia, że na niego możesz liczyć... Wiadomo, że musi też bronić swoich nauczycieli, ale nie takimi idiotycznymi argumentami, że nauczyciel po 7 godzinach jest zmęczony [emoji50] z tego co piszesz nie widzę żadnej reakcji i propozycji rozwiązania sprawy [emoji35]
Ja też byłam zmęczona, jak mój pracodawca sobie łamał kodeks i musiałam siedzieć w zoologu 10 h dziennie i nikogo to nie obchodziło. Miałam być rozmowna i uśmiechnięta do klienta, a do tego przewalać tony odchodów zwierząt i hektolitry wody w awariach. Nie jest to argument, który do mnie przemawia, że biedny nauczyciel jest zmęczony. Później przez takich nauczycieli dzieci są skrzywione... Niech swoje problemy życiowe Pani nauczycielka rozładowuje gdzie indziej a nie na dzieciach. Wiadomo dyscyplina musi być bo ja znam dzieciaki i jak mogą to wejdą na głowę, ale bez przesady szkoła to nie wojsko.

Ból jest chyba wpisany w ciążę.. Kocham moje dziecko nad wszystko ale to nie jest piekny czas.. To bardzo trudny okres.
Chciałabym żeby był już piękny ciepły kwiecień i tulić ją do siebie, żeby już było po wszystkim.
Myślę że każda z nas by chciała [emoji3590]

Dokładnie, zgadzam się z Tobą [emoji5] pociesza mnie to, że czas szybko leci i mam nadzieje, że cały czas tak szybko będzie zasuwał [emoji39] zawsze mówiłam, że dość szybko chciałabym drugie dziecko ale jak tak sobie teraz pomyśle że miałabym być w ciąży i czuć się właśnie tak jak teraz i do tego mieć małe dziecko w domu to chyba nie dałabym rady, moje plany chyba trochę się pozmieniają [emoji23]

Moja durna księgowa wysłała z3 sprawdziłam.

Sprawdziłam też koszt badań kurde ponad 100zl wydam [emoji848]
Mam zrobić HBS i przeciw ciała anty RHD plus morfologia i mocz. Myślę czy do rodzinnej nie pójdę po skierowanie ale pewnie mi nie da. Ciągle on niej coś zule.

reklama
@RoseGold dobry mem [emoji106]

@młoda1994 3mam kciuki. Oby nie dał leków i powiedział że dobrze jest [emoji16]

@MartaSx sorry jego reakcja to żenada totalna.

@Celia89 haha wygrała z tych oddechem porodowki na plecach, fajnie powiedziane [emoji23][emoji23]

@Sarniak co za słodkości [emoji2956][emoji3590][emoji3590]

@Kotmonika87 a pewnie próbuj, 3mam kciuki niech się uda [emoji106]

@paola425 też nie lubię jak jest szybko ciemno. Poza tym niby spalismy dłużej a i tak się nie wyspałam [emoji23]

@Olineekg ja przed porodem to planowałam już kolejne, po porodzie stwierdziłam że przerwa [emoji23][emoji23] teraz nie będąc jeszcze w ciąży z 2 planuje 3, potem pewnie się zmieni [emoji23][emoji23][emoji2956][emoji2956]

Ja dziś 3dc, humor mi się poprawia bo z @ lepiej, wczoraj to tak mnie zalewało że chciałam się scalić z kibelkiem [emoji23][emoji23]
Po południu wizyta u lekarza zobaczymy co powie.
Od rana poleciałam na cmentarz, groby ogarnąć.

Do góry