reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć ja też szaleje nawet jak głupia zrobiłam test a to za wcześnie. Krzyż boli więc jestem przeziębiona no ale cóż co zrobisz no nic nie zrobisz. Ja 30 lat kończę 1 stycznia i zawsze Mówiłam,że do 30 mam czas to się pomyliłam życie
Ja sobie mowilam ze do 27 zajde ale nie wyszlo... Studia i kariera byly wazniejsze oraz najwazniejsze-nie spotkalam dobrego faceta w zyciu.

reklama
A czy ktoś jeszcze tu walczy o pierwsze dziecko w wieku 33 lat lub więcej? Czy tylko ja jestem tu taka stara prukwą, która się ocknęła, że chce mieć w końcu dziecko? :/

Witam wszystkie dziewczyny i dołączam do grona starających się. Mam 6letniego synka i stwierdziliśmy, że już czas, żeby miał rodzeństwo. Staramy się od czerwca, wiem, że to krótki czas, ale przy pierwszej ciąży jakoś było prościej. Także, wtedy też byłam tu na forum i razem po prostu raźniej, dlatego zostaje tutaj z Wami :)

Witam wszystkie dziewczyny i dołączam do grona starających się. Mam 6letniego synka i stwierdziliśmy, że już czas, żeby miał rodzeństwo. Staramy się od czerwca, wiem, że to krótki czas, ale przy pierwszej ciąży jakoś było prościej. Także, wtedy też byłam tu na forum i razem po prostu raźniej, dlatego zostaje tutaj z Wami :)
Cześć ja też rodziłam W 2013 roku i też tu byłam

Ja jeśli nawet będę wiedziała że jest dobrze to chyba nie będę umiała cieszyć się ciąża. Za dużo widziałam w tym roku. Dla mnie to będzie 40 tygodni strachu...
Doskonale Cię rozumiem. Z jednej strony radość, z drugiej strach. I tak jak piszesz do samego końca. Nawet po porodzie jest strach, dopóki wszystkich badań nie porobią i nie powiedzą że dziecko zdrowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry