Kara85
Zaangażowana w BB
Dziewczyny który to wasz cykl starań?
Dolaczylam niedawno, jakieś 300 stron przeczytałam ale musiało mi umknąć![]()
U mnie 12 teraz. 34 lata. Starania o pierwsze dziecko. W międzyczasie 2 biochemiczne. Ale trwam dalej [emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny który to wasz cykl starań?
Dolaczylam niedawno, jakieś 300 stron przeczytałam ale musiało mi umknąć![]()
Mi test wyszedł 7 dni przed okresem przy 28 dniowych cyklach i dokładnie 6/7 dni po owulacji. Wiec próbuj. Może coś wywróżyszAle szybko Ci wyszedl,super. Ja tez termin mam na 11.11 az kusi sprawdzic hehe
Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Nie mam pojęcia o co chodzi ale beta ujemna, progesteron wynik 1 !
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
No co ty, że co? , no nie wierzę!!Wychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Naprawdę wierzyłam :/ i czuje i wszystko i dzisiaj mam doła :/ Stąd ta temperatura słaba :/
Tylko po co mieć niejasna sytuację i dalej się domyślać, lepiej ciążowy od razu.Niekoniecznie, test owulacyjny też wykrywa ciążę![]()
No cos Ty? Czyli nie ma co na 100% wierzyc testom. Ehh...przykro mi strasznie kochana, ale nie przejmuj sie listopad bedzie Twoj zobaczysz. Glowa do gory i staramy sie dalej. Ja wierze, ze moj bedzie grudzien bo niestety ginekolog juz rozwial moje marzenia o listopadzieWychodzi na to, że jednak test mnie oszukał ;( A tak pięknie tą kreskę na żywo widać.
Macie racje z tym testem owu. Moga wyjsc niepotrzebne bzdury. Poczekam cierpliwie do terminu @.Test owu bez sensu. Jak juz bardzo chcesz to proponuje jutro z pierwszego moczu test ciążowy![]()
No to proszę sobie doczytać a nie mnie obrażać. Test owulacyjny jest w stanie wykryć wczesną ciążę (potwierdzone przez lekarza), ponieważ hormon produkowany przy owulacji jest również odpowiedzialny za utrzymanie wczesnej ciąży. Sprawdziłam to także na sobie. Jajo mnie obchodzi jak komuś wychodziło. Nie napisałam że musi wykryć, tylko że jest taka możliwość. Czytajcie ze zrozumieniem.Co to za głupoty? Była tu już taka jedna której wychodziły testy owu pozytywne kilka dni a okazało się że ciąży nie ma i było wielkie rozczarowanie. Test ciążowy jest do wykrycia ciąży a test owu do wykrycia piku LH nic inaczej i nie odwrotnie.
A gdzie ja cie obraziłam.? Nazwa testów chyba jasno mówi, że test owulacyjny jest do owulacji, a ciążowy do ciąży.No to proszę sobie doczytać a nie mnie obrażać. Test owulacyjny jest w stanie wykryć wczesną ciążę (potwierdzone przez lekarza), ponieważ hormon produkowany przy owulacji jest również odpowiedzialny za utrzymanie wczesnej ciąży. Sprawdziłam to także na sobie. Jajo mnie obchodzi jak komuś wychodziło, może testy były przeprowadzone nie odpowiednio.
Nie napisałam że musi wykryć, tylko że jest taka możliwość. Czytajcie ze zrozumieniem. To tak jak z objawami. Mogą świadczyć zarówno o zbliżającej się miesiączce jak i o ciąży.A gdzie ja cie obraziłam.? Nazwa testów chyba jasno mówi, że test owulacyjny jest do owulacji, a ciążowy do ciąży.