reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Promocje

Ta skrzynia którą ja kupiłam też jest o dziwo stabilna, Oli stała w niej, napierała na bok i nie przewróciła się. No i duża, na czym mi zależało.
Te drewniane Joasiek, to bardzo fajny pomysł, ale ja nie mam takich zdolności do przyozdabiania jak Ty, więc pozostaje mi gotowiec. Widziałam na zdjęciach w Waszej galerii jak Wasze ładnie ozdobiłaś :tak:

reklama
Kasiad nawet jeśli Ty nie masz zdolności (w co średnio wierzę ;-)) to masz przecież Paulinę, która mogłaby się wyżyć i zrobić z niej małe arcydzieło! :tak::happy2:

W 5-10-15 duże wyprzedaże, po 30-50%. Kupiłam dziś Oliwce bardzo ładny dresik po 21 zł, później wkleję zdjęcie.
bardzo fajny dresik ja dzisiaj sie przejde do 5-10-15:tak::tak::tak::tak:

A jak jeszcze któraś z Was planuje kupić skrzynię na zabawki, to warto zajrzeć do Carrefoura, ja dziś kupiłam identyczną jak ta (tylko kolor inny):
SKRZYNIA NA ZABAWKI 45 litrów + BANER GRATIS !!! (289211661) - Aukcje internetowe Allegro
mam taka sama skrzynie i jestem z niej zadowolona:tak:

Ja też mam traką skrzynię jak Kasiad, tzn dokładnie mamy dwie takie skrzynie, kupiliśmy je w Kauflandzie 29,99zł za sztukę.

Ja kupuje takie duze pudelka,ktore mozna nakladac na siebie...U dzieci pelno ich stoi,az pod sam sufit:tak:.

a ja po ostatnich przgodach z pieluchami (papmpersy = czerwona pupa, huggies = przeciekanie po 1 h, rossmann = zbijajace sie kulki we wkladzie chlonnym) kupilam pieluszki w biedronce (dada confort 4/4+) i w koncu. wszystko tak jak sie nalezy. cienkie, przewiewne, kolorowe, z rzepami, elastyczne w pasie, niezle chlona (no nie tak jak pampki i huggiesy niestety) i 30 zl za paczke (nie pamietam chyba 62 sztuki).

ciekawe kiedy okaze sie ze i te sie do niczego nie nadaja:-p

A ja kupiłam skrzynie z IKEI i tez jestem zadowolona.Bardzo stabilne,trwałe i mniejsze,więc łatwo je przeniesć.

reklama
lil kate, my długo używaliśmy dady i pewnie do nich wrócimy ale 4 są już za małe a 5 za duże:-( i wszystko wylata z nich :-(Chwilowo wróciliśmy do pampersów 5 i zobaczymy co będzie dalej... no ale na pewno dada ma lepszą cenę

Do góry