reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja już mam mdłości. Pracuje od 18 do 24. Cały tydzień chodzę jakaś taka zmęczona, ale daje rade. Tutaj na macierzyński się idzie na 4 tyg przed porodem jak wszystko jest w porządku więc dluuga droga przede mną.

Witam się z rana ja się chyba wykoncze przed 21 spanie a pobudka 3.30 noszzz ... już nie wspomnę o snach
U mnie termin przypada na 12-13.lipiec chyba któraś też ma podobnie :-)

Witam się z rana ja się chyba wykoncze przed 21 spanie a pobudka 3.30 noszzz ... już nie wspomnę o snach
U mnie termin przypada na 12-13.lipiec chyba któraś też ma podobnie :-)
Ja tak mam ze spaniem jak Ty, termin wg aplikacji na 11 lipca. Wizytę mam 20.11 i mam nadzieję usłyszeć serduszko 😍 U mnie poza problemem ze snem : mdłości zwłaszcza od zapachów które wcześniej uwielbiałam, nudności często i gęsto, obolałe i powiększone piersi, ból w dole pleców i ciągnięcie w pachwinach tak, że nie jestem w stanie leżeć na płasko z wyciągniętymi nogami 🤦

Dzień dobry :)
Limonka ja budzę się codziennie równo 4:40. I już po spaniu... wieczorem tez padam ale za dnia tez mam zejścia ;) ale w pierwszej ciąży było gorzej.

Powiedziałam wczoraj mężowi. Zatkało go. Jakby nie wiedział skąd się dzieci biorą. Ale na szczęście jego konsternacja trwała krótko, można powiedzieć, że był w szoku bo chwile później zaczął swoje wywody żebym była ostrożna, uważała co jem, zero nerwow, zakaz czytania internetu hehe No i radość ogromna ;) już imię wybiera ... Boże te chłopy to takie dzieciaki...

Ja właśnie zbieram się do wyjścia, dziś mam całodniowe szkolenie :/ trzeba będzie jakoś przeżyć :)
Miłego dnia dla Was :)

Dzień dobry. Ja mam dziś wolne. Ale jutro idziemy na urodziny a po urodzinach jedziemy do Zakopanego na 2 dni. Więc muszę iść na zakupy i kupić mojemu synowi buty zimowe i kurtkę.
Jeśli chodzi o objawy to ja nie mam. Tylko piersi trochę bolą.

Hej[emoji3]
Ja problemów z wczesnymi pobudkami akurat nie mam.
Od wczoraj jestem na L4, bo młody chory. Mnie też gardło pobolewa i mam katar. W pracy się nie ucieszyli z mojego zwolnienia. A jeszcze nie wiedzą o ciąży... Pracuje w handlu i 4 kwartał to zawsze gorący okres. Przyznam, że trochę boję się im powiedzieć i nawet nie wiem kiedy to zrobić. Wie tylko moja przyjaciółka z pracy. Musiałam się komukolwiek przyznać bo dźwiganie ciężkich przedmiotów to u nas codzienność.
We wtorek idę do gina, nie spodziewam się niczego poza pęcherzykiem, bo to będzie dopiero 5+2. Ale liczę że da mi skierowanie na badania i umówi kolejną wizytę końcem miesiąca.

reklama
Cześć dziewczyny!
Czy któraś ma doświadczenie z przyjmowaniem na stałe duphastonu? Czy jeśli w krótkim czasie od przyjęcia tabletki wystąpią wymioty albo biegunka to powinno się przyjąć dodatkową dawkę?

Do góry