Mimi94
Fanka BB :)
Robiłas test? Ja dzisiaj negatyw... A brzuch mnie boli jakbym już miała @To witam w klubie u mnie dziś 4 dzień opóźnienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłas test? Ja dzisiaj negatyw... A brzuch mnie boli jakbym już miała @To witam w klubie u mnie dziś 4 dzień opóźnienia
Dużo dziewczyn pije kawę i pala papierosy a dzieci rodzą się całe zdrowe i duże.Pijecie kawę?
Jak będziecie w ciąży to zamierzacie dalej pic, jeśli to robicie, czy przestać?
Różne opinie na ten temat można przeczytać
Jeżeli pijesz dużo kawy, to takie nagłe odstawienie wcale nie będzie dobre. Ja piłam trzy kawy dziennie, teraz piję jedną. Bardzo posmakowala mi mleczna inka.Pijecie kawę?
Pijecie kawę?
Można pić, ale z umiarem. Choć ja przed ciążą piłam kilka dziennie, a jak zaszłam, to pewnego dnia mnie odrzuciło i teraz przeszkadza mi nawet zapach.Pijecie kawę?

Ja w ogóle nie piję, bo nie lubię. Ostatnio czytałam, że 2 filiżanki kawy dziennie poprawiają jakość nasienia u mężczyzn (wg amerykańskich badań). A u kobiet kawa to raczej działa negatywnie na płodność.Pijecie kawę?