bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@fredka84 kochanie nie smucimy siewiesz co ja jestem straszna realistka niestety. Caly czas analizowalam swoje wyniki,duzo czytalam, porownywalam do innych i juz wtedy sama doszlam do wniosku ze moj kropek nie mial szans na dalszy rozwoj. Chociaz moj lekarz dawal mi duze nadzieje i na ostatniej wizycie robiac usg caly czas tylko kiwal glowa a w oczach mial lzy. Owszem pecherzyk jeszcze rosl ale byl pusty. Sataralam sie tak na maksa realnie ocenic swoja sytuacje. No i w srodku caly czas bylam spieta, pelna obaw jakos tak juz przeczowalam intuicyjnie najgorszeDo konca sie ludzilam ale wiedzialam ze musze byc gotowa ...
To ja razem z Tobą, 84 i styczeń@fredka84 kochanie nie smucimy sieja to juz przetrawilam. Bardzo duzo nadzieji pokladam teraz w nowej stymulacji. Jestem pewna ze pochodzac do porzedniej moja IO spowodowala slabej jakosci komorki i dlatego pozniej tak sie dzialo. Czy 84 to jest twoj rocznik? Jestesmy w tym samym wieku
Tylko ja ze stycznia to zawsze jakby o rok starsza od wszystkich
![]()
ja 12 styczenTo ja razem z Tobą, 84 i styczeń![]()
Super!!! Gratuluję Kochana!!!Dziewczyny wracam z badania szczęśliwa.Mam synka i teraz będzie córeczka.Lekarz powiedział że jest pewny.Echografia idealna pobrali krew mam nadzieję że wyniki będą dobre.
31 więc trochę mlodszaja 12 styczenno prosze a ja sie tak martwilam ze u mnie juz tak pozno o dziecko a tu troszke nas jest
![]()
Ale zazdraszczam corciDziewczyny wracam z badania szczęśliwa.Mam synka i teraz będzie córeczka.Lekarz powiedział że jest pewny.Echografia idealna pobrali krew mam nadzieję że wyniki będą dobre.
Na jakim jestes etapie? Kiedy planujesz jakis transfer ?31 więc trochę mlodsza![]()