reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja po śniedanku...Zrobiłam sobie grzaneczki z serkiem topionym.Mój mały biega, bawi się i tylko co jakiś czas podbiegnie, przytuli się do mnie, da mokrego całuska i biegnie dalej:-):-)Już połowa zabawek zamiast w jego to jest w naszym pokoju.:-)

reklama
Noo Marta ja znalazłam mojego byłego i okazało się, że w listopadzie tego roku się ożenił...Mam nadzieje,że się zmienił bo jak nie to współczuje dziewczynie...Nie mówiąc już o innych znajomych z którymi potraciłam kontakt.Super sprawa ta stronka:-):-)Nie trzeba wynajmować detektywa:tak::-)

reklama
wstałam............. :-D:-D
pierwsze śniadanko w nowym roku robi mąż :-D:-D

u mnie tez M robil sniadanko :-D:-D
teraz poszedl sie uczyc wiec ja sie bawie z Malym , strasznie mi sie chce kawki wiec ide sobie zrobic.

A co do naszej klasy.....naprawde siwetna stronka, ja tez stracilam kontakt ze wszytskimi znajomymi a przez nia umowilismy juz spotkanie klasowe....w ten piatek :happy2::cool2:

Do góry