mic_ani
Fanka BB :)
Ja też ostatnia miesiączka miałam 20.09 byłam 04.11 u lekarza to z usg pokazywało 6w1d ale lekarz mówił że ciąża jest młodsza.Jesli jestes pewna ze owu byla 18 pazdziernika to wg tego wychodzil by ci koncowka 5 tyg, jakos 5+5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też ostatnia miesiączka miałam 20.09 byłam 04.11 u lekarza to z usg pokazywało 6w1d ale lekarz mówił że ciąża jest młodsza.Jesli jestes pewna ze owu byla 18 pazdziernika to wg tego wychodzil by ci koncowka 5 tyg, jakos 5+5.
I co Ci powiedzial?Ja dziś pojechałam do ginekologa z takim właśnie zabarwionym papierem i cieszę się, bo teraz jestem spokojniejsza.
Nie biore nic. Wylacznie kwas z suplementami.i co myślisz? powinnaś jechać? a bierzesz te luteiny i dupastony?
Gratulacje! To kiedy pierwsza wizyta? Masz już umówioną?Dołączam i Ja,
28 dzień cyklu z rana zrobiony test, na którym trzeba bylo sie przyjrzeć by cos zobaczyc, najpierw pomyslalam ze negatywny, ale tak patrze patrze az dojrzalam, dzis zrobiona beta 25.
Intuicja mi cos podpowiedziała że cos jest na rzeczy i jest![]()
DziekujeO proszę ! Tego jeszcze nie wyczytałam. Ze wysoki przyrost bety na dziewczynkę [emoji39]
No ciekawe
Laski przeczytajcie Tego doktorka. Dobrze gada, NIE WIEMY na 100% kiedy była owulacja wiec jeśli Beta rośnie, lekarz uspokaja, siedzimy i czekamy grzecznie na rozwój wydarzeń. Zobacz załącznik 1045037
Jeśli nie masz szans na zmianę zakresu obowiązków (tak, jak pisałaś, papierkowa robota) to rzeczywiście może być problem. Nic na siłę, sama najlepiej wiesz na ile sobie pozwolić.Ja tez bym bardzo chciała ale ja w sieciówce z 10 pracownikami. Grudzień to najlepszy dla nas miesiąc . Towaru przychodzi nam po 100-300 kartonów. Ja praktycznie praca po 10-12 h :/ dużo chodzę ja dźwigania i zero taryfy ulgowej