Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobranoc <3 Twoją fasolkę też ściskamy!Dziewczynki ja uciekam spać . Nie piszcie tu za dużo co bym rano nie miała do nadrobię ja epopeji
Śpijcie dobrzespokojnej nocy . Wyglaskajcie Fasolki ❤
Wszystko będzie dobrze. Trzymaj się cieplutko!Kochane ja na oddziale ginekologi leze. Nie ma innej opcji jak mnie przyjac i zrobic komplet badan. Na usg 2 mm szczescia (pozamaciczna ciaze mozna wykluczyc) w 4t5d. Na razie nie wiedza skad zabarwiony sluz ale lekarz twierdzi ze to prawdopodobnie efekt zmian hormonalnych (w koncu 9.11 mial byc okres).
Wszystko gra serduszko bije![]()
Ale mówimy o tej samej grupie co jest tylko 18 członków?Grupa jest prywatna nie tajna i można wysłać prośbę o dodanie samemu![]()
a to jest jeszcze jakaś poza tą główną?Ale mówimy o tej samej grupie co jest tylko 18 członków?
Jak się czujecie ? Jak radzicie sobie z wymiotami? Ja już nie mam siły czuje się wykończona jak tylko coś zjem to lecę , lekarz kazał mi zrobić ft3 i ft4 i jutro być z wynikami. Myślicie że może być coś z tarczyca dlatego wysłał mnie na te badania ?