Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie lubi pobolewac ale ja mam ogolnie problemy z ukladem trawiennym i nadwrazliwosc jelit wiec nie wiem czy to pierwszy objaw ciazy czy moj taki urok.Hej dziewczyny czy, któraś boli żołądek ... kurde ja mam tak , ze ni to.piecze ni boli ni to ból jak na głód..... męczy w nocy męczy w dzień raz dobrze raz gorzej... czuje się jak wzdety balon
Super beta! Teraz juz na spokojnieBeta ponad 500 [emoji846] w szpitalu jeszcze pobede przez weekend. Jutro znowu beta (bedzie porownanie do wczoraj) i usg. Na razie lekarz mowi ze wszystko jest OK, ale wczesna ciaza wymaga czasu
Montek ja codziennie jem serekKtora mi wczoraj przepowiedziala serek na sniadanie?! Jak zwykle bufet szpitalny "rozpieszcza" na normalnej diecie [emoji846]
Udanego a przede wszystkim spokojnego dnia
Ja sie wlasnie ostatnio calkiem wysypiam. Znaczy chyba zmniejszylo mi sie zapotrzebowanie na sen i nie mam na co narzekac pod tym wzgledem.Dzień dobry
My dopiero wstalysmy [emoji1787] nawet sie wyspalam. Idę się ogarniać i za godzinkę ruszamy w miasto![]()
Wszystko chyba zmierza w dobrym kierunku. Pokrzepiające jest to, że naprawdę się Tobą zaopiekowali. Ciągle słyszy się o ignorowaniu kobiet we wczesnej ciąży, a tu jednak przyłożyli się do sprawy.Beta ponad 500 [emoji846] w szpitalu jeszcze pobede przez weekend. Jutro znowu beta (bedzie porownanie do wczoraj) i usg. Na razie lekarz mowi ze wszystko jest OK, ale wczesna ciaza wymaga czasu