reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej :-) Moja córa też nir doczekałą fajerwerków ale co tam nie wtym roku to w następnym;-)Sylwestr minął całkiem miło i dobrze choć obawiałan się czy przypadkiem szwagier nie będzie grał mi na nerwach.
Ewcia dwa tyg szybko minął a wypadu w góry to ci zazdroszczę SAMA CHęTNIRT GDZIEśBYM SIę RUSZYła ale teraz to pewnie nie prędko
sewa rozleniwisz nam się ;-)ale skoro M w domu to korzystaj. Tyle twojego:tak:A nasza klasa i mnie się nie chce otworzyć. Wygląda jakby serwer im padł...:baffled:

No nie mówcie, że to tylko u mnie sklepikarze tak dają dziś czadu :dry:
Dziękuję za zaproszenia na obiadek, kochane jesteście :***

Wracam do sprzątania...

Ewcia a gdzie dokladniej sie wybieracie? w nasze Polskie gory czy moze gdzies w kierunku Vici??

Sewa rozleniwiaj sie jak najdluzej dasz rade, milego spedzania czasu z mezusiem zycze;-)

Leika
nie wiem czy u mnie sklepy sa otwarte bo dzisja z domu nie wychodzilam, ale z ego co mi sie wydawalo to inwentaryzacje u nie robili w pon popoludniu.

Witam się!

U mnie zima, śnieg pada i jest mrozisko. Ale zaraz wybywamy na spacer, trochę się przewietrzymy to nam się lepiej zrobi, bo po tych świętach taka rozlazła jestem, że zaczynam się męczyć sama ze sobą :baffled:

Ewcia mój mąż jest do niedzieli. Raniutko 06.01 ma samolot. Buuuuu :-:)-:)-( już mi smutno :-:)-:)-(

Co do fajerwerków. Miałam plan, że jak Jędrek się obudzi od hałasu, to będzie oglądał, ale on poszedł spać przed 21:00 i spał jak zabity do rana. No to może w przyszłym roku poogląda :tak:

Nasza klasa nie działa, bo ulepszają ją. Od 8 stycznia ma działać jak błyskawica :tak: oby, bo można czasami jajo znieść, czekając jak się coś otworzy :tak:

Leika ja tez zapraszam na obiad. U mnie potrawka z kuraka, z warzywkami i cous cous (kus kus)

Bodzinka rozwalił mnie Twój tekst z nosem :-D:-D:-D:-D:-D

U nas się mówi,że prawa dziurka na złość, lewa na miłość, środek na gości:-)
Dzień Dobry
Ja ma w domu taki bałagan jak żadko więc zaraz zmykam sprzątać, bo się ruszyć nie da.
Mnie nasza klasa działa:-):-)

reklama
Do góry