Agatka_BB
IX Lachon BB
Leika zapraszam na obiadek do nas ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspolczuje twojemu Jackowi.A moje dziecko jeszcze śpi.NIe wiem, co jest.Może ją delikatnie obudzić??Bo poszła spać po 21, nad ranem troszkę się kreciła ale zasnęła i tak śpi do tej pory![]()
no wow super masz.Rety... ale dziś mam dzień.... siedzę i nic nie robięŚniadanko zrobił mąż, obiadek też, naczynia pozmywał, teraz zabawia dziecko.... Noooo jak pojedzie, to znowu mi będzie ciężko wrócić do kieratu ;-)
dnia codziennego.
Ewcia super, że imprezka udana.
![]()
super,,snieg masz,ja tez chce,,kiedy ten snieg jakikolwiek bedzie u mnie:-hey
u nas śniegu w końcu spadło troche!!! wczoraj upiekłam pyszny serniczek i własnie sie nim objadam popijając kawke:-):-):-)
obiecałam sobie utrzymywac porządek w domu - bo ja jestem taka bałaganiara... codziennie postaram sie sprzątnąć jedno pomieszczenie - a mamy ich 9 razem ok 180 mkwadratowychjest co robic, a jak sie nie robi tego regularnie to człowiek sam w tym ginie,...
miłego dzionka!
Dziewczyny witam was w Nowym Roku:-). Normalnie tak mnie zaskoczyłyście myślałam, że będzie malo czytania a tu ponad 10 stron. Ja wczoraj cały dzień zajmowałam się moim dzieciaczkiem i nie miałam nawet jak komputera włączyć. Kubuś przez tą chorobe zrobił się strasznie marudny i kompletnie stracił apetyt:-(. Caly czas kiedy nie śpi przebywa u mnie na rękach. Dziś też mam trochę roboty, bo musiałam posprzątać i prania to mi się nazbierało... ho ho. Do tego po południu przychodzi ksiądz na wizytę duszpasterską... kompletnie nie wiem ile dać kasy
![]()
ja tez daje 20zl...My dajemy 20zł,dostał 100 na chrzest a jak zamawiam mszę za rodziców i dziadków to daję 50.
Zainstalowałm Javę i konto mi wyskoczyło,no cóż,chyba zdolna bestia jestem![]()
a ja tez moge,bo tez pusto,echo mam w lodowce,heheLeika zapraszam na obiadek do nas ;-)