reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja też witam w drugim dniu nowego roku :-)
Wczoraj spaliśmy do 14, no ale jak się wraca do domu o 7 rano to tak bywa ;-).Impreza się udała, tylko moje kochanie nabawiło się kontuzji kolana :baffled: (tzn. on w ogóle ma problemy z kolanem i jak źle nogę postawi, to później chodzi i zdycha).

Dzisiaj i jutro spędzę z nosem w książkach z psychologii.Kiepsko się widzę na tych kolosach :sorry2:.
A moje dziecko jeszcze śpi.NIe wiem, co jest.Może ją delikatnie obudzić??Bo poszła spać po 21, nad ranem troszkę się kreciła ale zasnęła i tak śpi do tej pory :confused:

A moje dziecko jeszcze śpi.NIe wiem, co jest.Może ją delikatnie obudzić??Bo poszła spać po 21, nad ranem troszkę się kreciła ale zasnęła i tak śpi do tej pory :confused:
Wspolczuje twojemu Jackowi.
A moj Grzes tez dlugo spal -do 10.40.:shocked2: Odziedziczyl to chyba po mamusi.:-D Bo ja tez lubie dluuuugo spac.:tak:

Dzien dobry..
ja juz słomianka od dzisiaj,męzulo rano o 8 pojechał do belgi,,a ja do pracy,hmm,,ale ciezko po tak dlugim wrococ do tyry..hee
Ale ja juz po,,takze fajnie mam,szybciutko,a dizeic te znie bylo,bo w teatrze,wiec luzne lekcje..hehe
Ale nie mam co sie cieszyc,bo jutro mam dyskoteke w szkole--znowu---no i od 16 do 20 jade do pracy,,hmm,,komu tu syna podrzucic,,chyba mamie,mus drydnac,,,

Rety... ale dziś mam dzień.... siedzę i nic nie robię :tak: Śniadanko zrobił mąż, obiadek też, naczynia pozmywał, teraz zabawia dziecko.... Noooo jak pojedzie, to znowu mi będzie ciężko wrócić do kieratu ;-):tak::-D dnia codziennego.
Ewcia super, że imprezka udana.
:-D:-D:-D:-D:-D
no wow super masz.
Sewcia a kiedy m wyjezdza?? moj juz pojechalll,ale tylko an dwa tyg,,to dobrze,,bo szybko minie apotem w goryyy..

hey

u nas śniegu w końcu spadło troche!!! wczoraj upiekłam pyszny serniczek i własnie sie nim objadam popijając kawke:-):-):-)
obiecałam sobie utrzymywac porządek w domu - bo ja jestem taka bałaganiara... codziennie postaram sie sprzątnąć jedno pomieszczenie - a mamy ich 9 razem ok 180 mkwadratowych:baffled::baffled: jest co robic, a jak sie nie robi tego regularnie to człowiek sam w tym ginie,...

miłego dzionka!
super,,snieg masz,ja tez chce,,kiedy ten snieg jakikolwiek bedzie u mnie:-:)no:

Dziewczyny witam was w Nowym Roku:-). Normalnie tak mnie zaskoczyłyście myślałam, że będzie malo czytania a tu ponad 10 stron:szok:. Ja wczoraj cały dzień zajmowałam się moim dzieciaczkiem i nie miałam nawet jak komputera włączyć. Kubuś przez tą chorobe zrobił się strasznie marudny i kompletnie stracił apetyt:-(. Caly czas kiedy nie śpi przebywa u mnie na rękach. Dziś też mam trochę roboty, bo musiałam posprzątać i prania to mi się nazbierało... ho ho. Do tego po południu przychodzi ksiądz na wizytę duszpasterską... kompletnie nie wiem ile dać kasy:confused:
:no:

boze koleda,,ja nawet ne wiem kiedy ksiadz chodzi,a musze kupic sprzet na kolede,bo moj sie polamal,bo mialam plastikowy....
iwona now idzisz,,my potrafimy zaskoczyc,,hehe

My dajemy 20zł,dostał 100 na chrzest a jak zamawiam mszę za rodziców i dziadków to daję 50.
Zainstalowałm Javę i konto mi wyskoczyło,no cóż,chyba zdolna bestia jestem ;)
ja tez daje 20zl...

Leika zapraszam na obiadek do nas ;-)
a ja tez moge,bo tez pusto,echo mam w lodowce,hehe

Witam wszystkich Noworocznie!!! Wczoraj padnięci byliśmy. O 4 spac poszlim w Sylwestra a o 8 Madzia już buszowała:baffled: No ale mam twarde dzieciaki. Madzia padła o 23.30 a Adrianek do 2 w nocy nam towarzyszył:sorry2:A potem normalnie od 9 na nogach:szok: Po południu szwagierka pojechała do domku to my poszliśmy na saneczki:-) Dzieciom się podobało bardzo. Trzeba wykorzystac pogodę bo jest w miarę. Dziś też z nimi przejdę. Właśnie małą ululałam, jak wstanie to ruszymy. Wiecie co Magda od świąt ma katar:dry: i taki dziwny że ze dwa-trzy dni smarka a potem spokój. No i potem znów leci:confused: Nie wiem z czego lekarka ją badała i kazała tylko wapno i kropelki dawac. Zastanawiam się czy przypadkiem nie od zębów, bo jej wszystkie trójki idą:baffled:
Jeszcze raz życzę wszystkim aby ten 2008 rok był w 100% udany!!!!!!!!

reklama
Ewcia jasne ze mozesz do obiadku sie przylaczyc zapraszam serdecznie :-) A Matusia podrzuc do mnie, poczta lotnicza :-Djak pojdziesz na dyskoteke bardzo chetnie sie z nim pobawie:happy2:

Ja jaks czas temu uspalam mojego lobuza :cool2: ostatnio zdarza sie mu coraz czesceij spac w ciagu dnia, chyba rosnie i potrzebuje tego.

Obiadek mam juz zrobiony takze teraz buszuje po necie i BB;-)

Do góry